Στον Ανακριτή μητέρα και γιος που εμπλέκονται στην υπόθεσητης διακίνησης των μεταναστών

Απολογούνται αύριο το πρωί στον Ανακριτή Λευκάδος ο 20χρονος και η μητέρα του, από το Ξηρόμερο οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται στο ΑΤ Λευκάδος με την κατηγορία της συμμετοχής στην υπόθεση του ναυαγίου ανοιχτά της Παλαίρου, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι μεταξύ των….
οποίων και 4 ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του δικηγόρου τους Α. Φατούρου στο AgrinioNet.gr , συνελήφθησαν επειδή ο χειριστής του μοιραίου σκάφους στην κατάθεση του ανέφερε ότι εμπλέκονται και αυτοί στην υπόθεση, αφού όπως ισχυρίστηκε ο 20χρονος ήταν μπροστά στην συζήτηση που έγινε με τα άλλα δυο αδέλφια και τους υπόλοιπους διακινητές και η μητέρα τους προμήθευσε με νερό για το ταξίδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr τα άλλα δυο αδέλφια από την Κονοπίνα τα οποία καταζητούνται μαζί με τον Αιγύπτιο δεν θα παραδοθούν μετά την παρέλευση του αυτοφώρου αλλά την ερχόμενη Παρασκευή.
Συγκλονίζει όμως η υπόθεση των ανήλικων παιδιών και του πατέρα τους που πνίγηκαν στο ναυάγιο αφού ένα μήνα πριν η μητέρα τους σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στη Συρία και 15 ημέρες πριν γλύτωσαν από άλλο ναυάγιο κοντά στην Κεφαλλονιά και χάθηκαν στην θαλάσσια περιοχή της Παλαίρου.
Η ποινή που αντιμετωπίζουν οι διακινητές των μεταναστών σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους είναι τα ισόβια δεσμά.

http://agrinionet.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *