Αστυνομικός κακοποιεί γυναίκα και την αφήνει να αιμορραγεί (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η 47χρονη Cassandra Feuerstein κινείται νομικά εναντίον των Αρχών του Ιλινόις! Αστυνομικός του τμήματος στο Skokie του Ιλινόις καταγράφεται σε βίντεο να κακοποιεί τη 47χρονη Cassandra Feuerstein…

Η γυναίκα από τις ΗΠΑ ξεκινάει πλέον δικαστικό αγώνα εναντίον του αστυνομικού τμήματος αξιώνοντας αποζημίωση μετά τον σοβαρό τραυματισμό της.

Οι κάμερες του κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τον άνδρα των αστυνομικών δυνάμεων να τραβάει την Feuerstein μέσα σε ένα κελί και να τη σπρώχνει με δύναμη πάνω σε ένα τσιμεντένιο πάγκο. Στη συνέχεια η γυναίκα φαίνεται να αιμορραγεί στο πάτωμα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν η 47χρονη συνελήφθη ενώ οδηγούσε σε κατάσταση μέθης και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα του Skokie. Όπως φαίνεται στα πλάνα, η Feuerstein δεν είχε πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει καθώς βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι Αστυνομικοί την βγάζουν κάποια στιγμή από τον χώρο όπου κρατείτο για να την φωτογραφίσουν και τότε ένας από αυτούς την τραβάει για να την οδηγήσει πίσω στο κελί της, επειδή εκείνη φαίνεται πως δεν ακολουθεί σωστά τις οδηγίες. 

Όταν ανοίγει η σιδερένια πόρτα την πετάει με ορμή πάνω στο τσιμεντένιο παγκάκι και η γυναίκα βρίσκεται να αιμορραγεί στο πάτωμα. Αμέσως μετά την βίαιη πρόσκρουση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε ενώ χρειάστηκε σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να αποκατασταθεί το πρόσωπο της. Η πρώτη της προσπάθεια της να κινηθεί νομικά εναντίον των Αρχών έπεσε στο κενό καθώς οι άνδρες του τμήματος είχαν καταγράψει στα πρακτικά ότι ήταν μεθυσμένη και έφερνε συνεχώς αντίσταση. 
Επιπλέον, ισχυρίστηκαν πως επιτέθηκε και στον αρχιφύλακα Michael Hart που προκάλεσε τον τραυματισμό της. Ωστόσο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που πρόσφατα έφτασε στα χέρια του δικηγόρου της μετά από αίτημα του, η Feuerstein δεν έφερε ποτέ αντίσταση κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της. 
Πλέον, αναμένεται να δικαιωθεί, ζητώντας μάλιστα παραδειγματική τιμωρία τόσο για την συμπεριφορά των αστυνομικών όσο και για την συγκάλυψη που επιχείρησαν. Ο δήμαρχος της πόλης έχει ήδη τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της γυναίκας. 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *