Από ναζιστική.. Έγινε «εγκληματική οργάνωση»

Τελικά οι πολιτικοί μας είναι καλοί μαθητές. Μπορεί να είναι άχρηστοι όσον αφορά την οικονομία και λοιπά. Μπορεί να είναι ανίκανοι στο να…

κάνουν έστω και κάτι στην Ελλάδα να λειτουργεί σωστά, μπορεί να έχουν κατά-κλέψει και κατά-σπαταλήσει δημόσιο χρήμα, μπορεί να έχουν καταστρέψει στην πατρίδα μας, αλλά είναι σούπερ μαθητούδια όσον αφορά τον Αμερικάνικο τρόπο σκέψης.
AMERICAΝ POLICY: Φτιάξε ένα αόρατο εχθρό, που δεν μπορείς ποτέ να νικήσεις. Όπως οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να νικήσουν ποτέ την τρομοκρατία, και όποτε θέλουν να περάσουν νόμο ή να επιβάλουν κάτι, επικαλούνται ότι το κάνουν «για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Έχουν αφαιρέσει όλα τα δικαιώματα των ανθρώπων, βομβαρδίσουν όπου γουστάρουν, βάζουν ταμπέλες σε όποιον διαφωνεί μαζί τους.. Όλα για την καταπολέμηση της «τρομοκρατίας»… και στην Ελλάδα, θα κάνουν Ο,ΤΙ γουστάρουν και θα λένε: «Το κάνουμε για να καταπολεμήσουν την εγκληματική Οργάνωση.
Θα ρωτάς εσύ εύλογα:
«Μα, το ΠΑΣΟΚ που έχει πάρει αποδεδειγμένα μίζες, δεν είναι εγκληματική οργάνωση;;;;»
«Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΣΥΡΙΖΑ που έριξε αποδεδειγμένα μολότοφ και σκοτώθηκαν 4 άτομα στην Μαρφιν, δεν είναι εγκληματική Οργάνωση;;;;»
Απάντηση βέβαια δε θα παίρνεις. αλλά μόλις αναποδογυρίζετε ένας πάγκος πακιστανού λαθρομετανάστη. ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!

Άρα έχουμε και λέμε…

-Είσαι πατριώτης = Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης

-Είσαι εναντίον της λαθρομετανάστευσης = Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης

-Αγαπάς την πατρίδα = Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης

-Είσαι εναντίον των πρακτικών του χρησιμοποιούν για να διαλύσουν τη Χρυσή Αυγή και πιστεύετε ότι πρέπει οι σημερινοί πολιτικοί, που έχουν κατακλέψει και διαλύσει την Ελλάδα, να πάνε φυλακή και οι επόμενοι για διορθώσουν τη χώρα, ώστε το ποσοστό της ΧΑ να πέσει πάλι στο .3% = Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης

-Θεωρείτε ότι η βία είναι ίδια από όπου και να προέρχεται, είτε από τη Χρυσή Αυγή, είτε από τους αριστερούς = Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης

-Θεωρείτε ότι η σωματική βία είναι ίδια με την οικονομική βία = Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης

-Διαφωνείς με το «συνταγματικό τόξο» = Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης
Άρα, το βρήκαμε τον εχθρό= Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης

Και πλέον οι πολιτικοί, που έχουν ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την Ελλάδα.. θα πετάνε το περίφημο- Είσαι μέλος εγκληματικής Οργάνωσης…. Και θα μπορούν να κάνουν ο,τι γουστάρουν.
Τους δώσαμε την ευκαιρία που ψάχνανε. Μπράβο μας!
Αντί να ζητάμε: ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. εμείς τους δώσαμε το λόγο, που τίποτα δε θα διορθωθεί, θα συνεχίσουν να κλέβουν, θα συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια, θα συνεχίσουν να διορίζουν, θα συνεχίσουν να φέρνουν λαθρομετανάστες, θα συνεχίσουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα, θα συνεχίσουν τα ρουσφέτια,
Θα συνεχίσουν την καταστροφή.. Και ΑΝ αντισταθείς, αν πεις κάτι εναντίον. ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΚΑΛΕΣΟΥΝ μέλος εγκληματικής Οργάνωσης….

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *