Υποψήφιος βουλευτής στην Β΄ Αθηνών με τους ΑΝ.ΕΛ. ο Δαμιανός Βασιλειάδης

Ανοιχτή επιστολή στους απανταχού Ποντίους και Ποντιακούς Συλλόγους

Αγαπητοί συμπατριώτες, απευθύνομαι σε σας να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, είτε είσαστε στην Β΄ Αθηνών, είτε έχετε φίλους και συγγενείς, που θα….
ήθελαν να ψηφίσουν έναν Πόντιο, που σε όλη του την ζωή και διαδρομή αγωνίστηκε για το καλό της πατρίδας του και συγχρόνως για λύση των κρίσιμων θεμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού, αποδεδειγμένα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Με παρούσα την ανθρωπιστική κρίση: ηθική, πνευματική, πολιτική, κοινωνική, εθνική, θεωρώ την παρεμβολή και συμβολή μου, στην υπέρβαση αυτής της πολυεπίπεδης κρίσης, πέραν από το μέτρο του δυνατού, απαραίτητη.

Υπήρξα ιδρυτικό στέλεχος της Ποντιακής Λέσχης Μονάχου στη Γερμανία και ως Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ποντίων Αξιωματικών «Αλέξανδρος Υψηλάντης» στην Ελλάδα, συνέχισα τους αγώνες στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας, κυρίως για την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας, αλλά και γενικότερα την αναγνώριση της Γενοκτονίας όλων των Ελλήνων, ακόμη και της Γενοκτονίας των χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Γιατί πρέπει να υπάρχει κοινή προσπάθεια.

Ο πατέρας μου ήταν πέντε φορές πρόσφυγας. Έχω εκδώσει την βιογραφία του με τίτλο: Ο Λάμπον α σο Καρς ή Η Οδύσσεια ενός Ποντίου από τον Καύκασο.

Όσοι θέλετε να υπάρχει και μια άλλη ποντιακή παρουσία στην Ελληνική Βουλή, που αγωνίζεται για τα προβλήματα, που αφορούν τους Ποντίους και όχι μόνο, τους καλώ να εξετάσουν το κείμενο της υποψηφιότητάς μου και αποφασίσουν, κατά την κρίση που αρμόζει στην γνήσια παράδοσή μας, για τα δέοντα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δαμιανός Βασιλειάδης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *