Συνέλληνες θα τρελαθούμε με τους προδότες πολιτικούς

Σαν μοναδικό φως στο σκοτάδι που όσο πάει γίνεται βαρύτερο…….

Η χώρα μας έχει χωθεί μέχρι το σαγόνι σε καταστάσεις παρανοϊκές, ανέχειας και δυστυχίας. Καταρρέουμε ενώ μας πληροφορούν επισήμως ότι αναπτυσσόμαστε………..
Πρίν 3 χρόνια που ακόμα δεν μπορούσαμε να φαντασθούμε τι πρόκειται να μας συμβεί, η Οργάνωση END είχε ξεκινήσει την δουλειά της για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πρίν να υπογραφεί το Α΄μνημόνιο ο υπουργός οικονομίας Παπακωνσταντίνου είχε δεχθεί την επίσκεψη του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δίνει 514 Δις δολλάρια για να μην μπεί η χώρα κάτω από την έλεγχο του ΔΝΤ. 

Ο υπουργός δεν θέλησε να υπογράψει. Τον Οκτώβρη του 2012 έληγε κάποια υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας προς κάποιον Ιδιώτη για κάποιο ποσό των 34 δίς δολλαρίων. Ο κράτος μας αδυνατούσε να βρει το ποσόν αυτό και έτσι είχαν σκοπό να μας πτωχεύσουν. Στις 28 Σεπτ.2012 η END δια του διευθυντού της Τραπέζας του Μόντρεαλ και του χρηματοοικονομικού γραφείου που διαχειρίζεται τα χρήματα της κατέθεσε επ ονόματι της Ελληνικής Δημοκρατίας το ποσόν των 600 δίς δολλαρίων σε ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου, σταματώντας έτσι την οποιαδήποτε απόπειρα πτώχευσης της χώρας. 
Ταυτόχρονα Ειδοποιήθηκαν η Κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα, η Ευρ. Ενωση το ΔΝΤ ολόκληρος ο πολιτικός μηχανισμός της χώρας μας, με πλήρεις φακέλλους με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την κίνηση αυτή. Την 1ηΟκτωβρίου του 2012 έγινε η επίσημη ανακοίνωση στο Ξενοδοχείο Πρέζιντεντ των Αθηνών, η εξαγγελία της οργάνωσης για το τι έκανε και το τι σκοπεύει να κάνει. Δηλαδή να εξαγοράσει το χρέος της χώρας και να βοηθήσει στην ανάπτυξή της. 
Μετά από 2-3 ημέρες μετά από ένα επίσημο δείπνο στην Αθηναϊκή λέσχη, πλησίασαν τους ανθρώπους της ENDκάποιοι από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και ζήτησαν να παραχωρηθούν στον πρωθυπουργό τα χρήματα έτσι ώστε να παρουσιασθεί σαν σωτήρας της χώρας. Δεν σας έχω ενημερώσει μέχρι στιγμής ότι οι μοναδικοί όροι που έχει βάλλει ο Αρτέμης Σώρρας για να παραλάβει τα χρήματα ο αρμόδιος. 
Άρχοντας είναι να γίνει λογιστικός έλεγχος από διεθνή επιτροπή οικονομολόγων για την διαπίστωση του ύψους του χρέους και …..να διερευνηθεί για το ποιοι ευθύνονται για την δημιουργία του χρέους από τα δημόσια πρόσωπα από το 1974 νκαι εδώ. Εφ’ όσον υπάρξουν ευθύνες (αυτό θα διαπιστωθεί από ειδικό δικαστήριο Αρεοπαγιτών οι οποίοι θα επιλεγούν δια κληρώσεως) θα αποδοθούν ευθύνες και ποινές στους ενόχους και στους αθώους θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Εννοείται ότι η αφελέστατη πονηρή πρόταση έδωσε το μέτρο του ανθρώπου που έχουμε για πρωθυπουργό. Φυσικά και δεν έγινε αποδεκτή οπότε από τότε έχει κινηθεί ο μηχανισμός λασπολογίας και διασυρμού από όλα τα ΜΜΕ και λοιπούς φορείς για την κατασυκοφάντηση της END και των ανθρώπων της. ΄

Όλα έκλεισαν για την οργάνωση η οποία προσπάθησε να βοηθήσει την χώρα με πολλούς τρόπους μερικοί από τους οποίους είναι: Προσπάθησε να χρηματοδοτήσει-εξυγιάνει το ΙΚΑ που παράπαιε, προσφέρθηκε να αγοράσει την Ολυμπιακή Αεροπορία προσφέροντας μεγαλύτερο ποσόν από τον πλειοδότη, την Αγροτική τράπεζα, προσφέρθηκε να αγοράσει το πακέτο μετοχών της Εθνικής τράπεζας όταν ζητήθηκε βοήθεια από τον κόσμο. 
Προσφέρθηκε να αγοράσει τον Τηλεοπτικό σταθμό του κ. Κοντομηνά που είναι καταχρεωμένος… ΄Όλα υπήρξαν αρνητικά και κλειστά. Σήμερα κινείται προς την κατεύθυνση της χρηματοδότησης των Δήμων της χώρας διαθέτοντας τους 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια για τον σκοπό αυτό εκτός των 600 δισεκατομμυρίων που περιμένουν πάντα να εισέλθουν στον κορβανά του Δημοσίου για να ανασάνει η χώρα…. ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΓΙΑΔΗ «ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ»

ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΥΡΕΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΠΟΥ ΔΙΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η αθώωση για τις κατηγορίες υπήρξε πανηγυρική και πλέον αυτής ο Εισαγγελέας της έδρας απεύθυνε ερώτημα προς το Υπουργό των οικονομικών και Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος«για ποιο λόγο δεν προέβησαν στην παραλαβή των χρημάτων» Εκείνοι δεν απάντησαν!!!!!!!!

Το παρακάτω είναι ένα μήνυμα του. Στο τέλος υπάρχει ένα κείμενο σε pdf, όταν εκτυπωθεί, είναι η τελευταία προκήρυξη που κυκλοφορεί.

«ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 550 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…https://app.box.com/s/531gab2y6sc24ujopvcc 

ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ…ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΛΩΝΙΖΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΠΕΣ ΜΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ…ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…
ΕΓΩ ΜOΝO ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ…ΑΝ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΤΗΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ…ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜE ΦΡΑΠΕ…ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ…»

artemissorrsa3.pdf – File Shared from Box – Free Online File Storage

app.box.com

ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΥΠΑΣΤΑΙ!!!!!

Η ομάδα στήριξης της END Κατερίνης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *