Επιδείνωση του καιρού

Επιδείνωση του καιρού, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, από τις πρώτες πρωινές ώρες…σήμερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Θεσσαλία, τη δυτική Στέρεα, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στέρεα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Θεσσαλία και το βορειοδυτικό Αιγαίο-Σποράδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Αύριο Κυριακή, οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στέρεα, και την Εύβοια και σταδιακά θα εξασθενήσουν.
ΑΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Nikolas

    Φίλοι, υπάρχει προβοκάτορας στο youtube με το όνομα "εκκλησία" και δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Κοροϊδεύει με το χειρότερο τρόπο ότι Ελληνικό και πατριωτικό υπάρχει. Επισκεφτείτε τον να φρίξετε! http://www.youtube.com/user/ekklhsia

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *