«Λάσπη στον ανεμιστήρα όσα έλεγαν τα παπαγαλάκια για τον Δημήτρη Μπουραϊμη στο Δήμο Φυλής»

Του Αντ. Δεων@

Με την γνωστή τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα» κάποιοι κατ΄επάγγελμα «λασπολόγοι», εδώ και….

αρκετούς μήνες, μην πούμε χρόνια, από την αρχή της θητείας του Δημάρχου Δημήτρη Μπουραϊμη στο τιμόνι του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής, τον«λασπολογούσαν» κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Η «Λασπολογία»τους το τελευταίο διάστημα είχε φτάσει σε μη ανεκτά και προκλητικότατα επίπεδα! Είχε ξεφύγει από το «όριο» της τυπικής «λάσπης» που πάντα δέχεται ένας Δήμαρχος…

Δυστυχώς όμως, μεγάλη απογοήτευση πήραν, ορισμένα «παπαγαλάκια» της αντιπολίτευσης και των «δημοσιοκάφρων» υπαλλήλων τους, που «κυκλοφορούν» στα social media ( face book, blogs, portals) αλλά και στα καφέ, στα σπίτια, στις εκδηλώσεις κλπ, που κατασυκοφαντούσαν τον Μπουραϊμη με τις μεγαλύτερες και γελοιότερες «Μακακίες» που μπορεί να σκαρφιστεί ο ηλίθιος κουτοπόνηρος εγκέφαλος τους!

Έλεγαν στην αρχή ότι ο Μπουραϊμης έχει κρύψει λεφτά, τα έχει βγάλει στο εξωτερικό και είναι στη λίστα Λαγκάρτ, μετά στη περίφημη «λίστα Νικολούδη» για φοροδιαφυγή και μαύρο χρήμα! Τρίχες κατσαρές! Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αληθές και αποδείχθηκε περίτρανα με τα ονόματα που κατέθεσε στη Βουλή ο Παναγιώτης Νικολούδης.

Τώρα που αποδεδειγμένα δεν είναι σε καμία από αυτές τις λίστες οι γνωστοί «λασπολόγοι» του Δήμου Φυλής που θα τον βάλουν; Θα κάτσουν φρόνιμα μετά από αυτή την ξεφτίλα που έπαθαν, η θα συνεχίσουν;

Και για να κλείσω, θυμάμαι κάτι που έλεγε ο Μπουραϊμης σε κατ ιδίαν συζήτηση: «Η υπομονή μου είναι τεράστια και η συνείδησή μου ήσυχη έλεγε και ξανάλεγε και υπενθύμιζε ότι η απάντηση σε όλους αυτούς τους λασπολόγους, θα έρθει από επίσημα χείλια, θα έρθει σίγουρα, να το περιμένετε και θα αυτό-ξεφτιλιστούν τόσο πολύ, που δεν θα ξέρουμε και αν θα παραμείνουν στην πόλη μας κιόλας! Εμείς έχουμε καλύτερα και περισσότερα πράματα να κάνουμε για τον Δήμο Φυλής, από το να ασχολούμαστε πλέον με επαγγελματίες λασπολόγους!»

pitsounicity.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *