Κακλαμάνης: Κανείς από τη ΝΔ δεν μίλησε για ψήφο εμπιστοσύνης

Τους λόγους που τον οδήγησαν να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο χθες το βράδυ στη Βουλή εξήγησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και…

υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης…

 Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τόνισε ότι από τη Νέα Δημοκρατία κανείς δεν μίλησε για ψήφο εμπιστοσύνης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χθες ακούω από τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι η ψήφος στο νομοσχέδιο είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Ο κ. Βενιζέλος είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αρχηγός της ΝΔ. Κανείς από το κόμμα το δικό μας δεν μας είπε ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Στους βουλευτές τέτοιου είδους γραμμές δίνονται από τον γραμματέα της ΚΟ».

 Ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι μελέτησε προσεκτικά το άρθρο το οποίο καταψήφισε λέγοντας ότι οι διατάξεις που πέρασαν από τη Βουλή αποτελούν εξόντωση της μεσαίας τάξης ενώ όπως είπε «ήλπιζα ότι θα γίνονταν αλλαγές έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε να ψηφίσω θετικά, αλλά δεν έγιναν».

 Ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έγραψε την επιστολή που τον έθεσε εκτός ΚΟ της ΝΔ, λέγοντας ότι οι αρχές της παράταξης στις οποίες ο ίδιος πιστεύει δεν διαγράφονται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *