Αύριο για Λο, οργή για Κορομηλά

Ολοένα σε πιο υψηλούς ρυθμούς προπονείται στον Ολυμπιακό ο Έισι Λο, του οποίου η συμμετοχή στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Μάλαγα τη Παρασκευή (18/10) θα κριθεί τη Πέμπτη. Οργή στη ΚΑΕ για Κορομηλά …

Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Έισι Λο στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μάλαγα την Παρασκευή (18/10) στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ που χθες έκανε τη πρώτη του προπόνηση με την ομάδα σε χαλαρούς ρυθμούς, σήμερα (16/10) ανέβασε «στροφές» και δείχνει ολοένα και καλύτερα. Πλέον, οι πόνοι στο πόδι από την θλάση που τον ταλαιπώρησε μετά το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης έχουν υποχωρήσει και αν και στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το ματς, βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, θα είναι στην δωδεκάδα.

Η συμμετοχή του που θα είναι και η πρώτη σε επίσημο παιχνίδι φέτος θα κριθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, αφού κανείς στην ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής. Από εκεί και έπειτα, μοναδικός απών από το πρόγραμμα είναι ο Μαυροειδής που έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και η απόφαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του θα ληφθεί άμεσα. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν σε βίντεο την Μάλαγα στις 18:00 και μετά θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι, ενώ στις 17:30 ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη πριν από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας συνέντευξη Τύπου.

Οργή στην ΚΑΕ για Κορομηλά

Εν τω μεταξύ, πυρ και μανία με τη συμπεριφορά του Κώστα Κορομηλά στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνουν με αφορμή τη φράση «…χέσε μας» που ξεστόμισε το μέλος της ΚΕΔ και παλαίμαχος διαιτητής προς τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί κάποιο στέλεχος τη ΚΑΕ και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο το θέμα.

Αφορμή για την ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, ήταν τα παράπονα του Ολυμπιακού για την αλλαγή στην κατάθεση του διαιτητή Αναστόπουλου μετά τα όσα έγιναν στον περυσινό δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία του ντέρμπι της πρεμιέρας, αλλά και τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακλοπουλου για τον διαιτητή Γκόντα πριν από το ματς.

Αναλυτικά, οι διάλογοι στη σημερινή κλήρωση:

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν έχει αλλάξει δηλαδή τα όσα είχε γράψει και υπογράψει στο φύλλο αγώνος;».

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν έχουμε δει το φύλλο αγώνος. Το κείμενο που μας προσκομίσατε δεν έχει αναφορά στο φύλλο αγώνος;».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Εσείς δεν ξέρετε τι γράφει στο φύλλο αγώνος;».

ΖΑΒΛΑΝΟΣ: «Δεν έχουμε λάβει γνώση. Κανείς δεν μας το έδωσε».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα σας το προσκομίσουμε κι αυτό. Και γι’ αυτό που έχετε λάβει γνώση που έγινε στα αποδυτήρια στον τελικό του κυπέλλου τι λέτε; (σ.σ. η πλευρά του Ολυμπιακού είχε καταγγείλει τον διαιτητή Αναστόπουλο για ειρωνική συμπεριφορά στον Σταυρόπουλο μετά το τέλος του τελικού)».

ΖΑΒΛΑΝΟΣ: «Έχουμε λάβει γνώση τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων που δεν το επιβεβαιώνουν».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο Μάνος δηλαδή και οι άλλοι διαιτητές δεν το επιβεβαίωσαν;».

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: «Όχι. Εμείς δεν έχουμε λόγο να μην σας πιστεύουμε αλλά δεν έχουμε και λόγο να μην πιστεύουμε τους διαιτητές».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Τότε δεν είναι ικανοί αυτοί που βάζετε. Η γνώμη σας για τη διαιτησία του ντέρμπι;».

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: «Ήταν άχρωμη. Έγιναν κάποια λαθάκια αλλά ήταν ανθρώπινα. Βοήθησε σ’ αυτό και το γεγονός ότι στην κλήρωση δεν υπήρχε κάποια φασαρία. Η συμπεριφορά των ομάδων ήταν σωστή».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Πως δεν υπήρχε φασαρία; Δεν ξέρετε για τις δηλώσεις που έγιναν περί Φούφηδων και Πηλοϊδιδων ένα 24ώρο πριν τον αγώνα;».

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: «Όχι. Εμείς δεν διαβάζουμε δημοσιεύματα».

ΖΑΒΛΑΝΟΣ: «Τι να κάνουμε εμείς για όλα αυτά; Αθλητικός Δικαστής δεν υπάρχει;».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Εσείς δεν πρέπει να προστατεύετε τους διαιτητές; Πριν λίγους μήνες επιτέθηκαν σε σπίτι διαιτητή, εσείς δεν πρέπει να πιέσετε τους φορείς για να προστατεύσουν τους διαιτητές;».

ΖΑΒΛΑΝΟΣ: «Έχουν γίνει ενέργειες από την ΟΔΚΕ».

ΚΑΦΕΣ: «Πέντε φορές έχω πάει στον αθλητικό εισαγγελέα χωρίς αποτέλεσμα».

ΖΑΒΛΑΝΟΣ: «Εμείς τι άλλο να κάνουμε; Δεν υπάρχει ΕΣΑΚΕ να απευθυνθείτε;».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Αν η διαιτησία άνηκε στον ΕΣΑΚΕ θα είχαμε βρει τη λύση».

Σε εκείνο το σημείο σηκώθηκε όρθιος ο Κώστας Κορομηλάς και μιμήθηκε άσεμνες χειρονομίες των προέδρων των ομάδων που δημιουργούν πρόβλημα, με αφορμή το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να πανηγυρίζει με άσεμνη χειρονομία ένα καλάθι της ομάδας. Ο Σταυρόπουλος απάντησε σε έντονο ύφος να μη σηκώνεται όρθιος όταν του μιλάει με σκοπό να τον τρομάξει και τον ρώτησε: «Εσείς λέτε ότι δεν διαβάζετε δημοσιεύματα; Αυτά πως τα ξέρετε».

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: «Εγώ το είπα αυτό».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Και πέρσι σας μετέφεραν λάθος πληροφορίες για τον Μπαρτζώκα και το κάνατε θέμα χωρίς να ελέγξετε».

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ: «Το είχα παραδεχθεί ότι ήταν λάθος».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Συγνώμη όμως μέχρι και σήμερα δεν έχετε ζητήσει».

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ: «Δηλαδή τι ήρθες να κάνεις εδώ, να μας κάνεις ντα;».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Να προσέχεις πως μου μιλάς».

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ: «Χέσε μας τώρα».

Σε αυτό το σημείο απειλήθηκε έντονο επεισόδιο, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με τη παρέμβαση του Νίκου Ζαβλανού και η διαδικασία της κλήρωσης ξεκίνησε κανονικά και ολοκληρώθηκε.

Πηγή: Σπορ FM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *