Θέλει ΠΑΟΚ ο Κλέιτον

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει γίνει γνωστό ότι παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες είναι ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος προετοιμάζεται για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή να είναι και η τελευταία εμφάνιση του Βραζιλιάνου χαφ με τη φανέλα του ακριτικού συλλόγου. Όπως γράφει η Live Sport, οι Θεσσαλονικείς είχαν διερευνητική επαφή με τον 32χρονο άσο και εκείνος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο την επόμενη σεζόν με τον δικέφαλο στο στήθος.

Ωστόσο, εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και αρκετές άλλες στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα δρομολογηθούν μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Αν μέχρι τότε ο Κλέιτον δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα, τότε του χρόνου θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα. Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος άσος έχει παίξει σε 34 αγώνες με την Ξάνθη, ενώ παράλληλα έχει πετύχει 12 γκολ και μοιράσει 8 ασίστ στους συμπαίκτες του.

«Κλεισμένος» ο Μαυρίας, θέλει και Βασιλόγιαννη

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να κινείται για την απόκτηση άλλων δύο νεαρών ποδοσφαιριστών με στόχο το μέλλον. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση του Δημήτρη Μαυρία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο 19χρονος μέσος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο θεσσαλικό σύλλογο, ενώ φέτος έπαιξε σε 23 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ.

Παράλληλα, στο «Δικέφαλο του Βορρά» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση και του Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Ο 24χρονος χαφ αγωνίστηκε φέτος σε 19 ματς με τη Λαμία και κατάφερε να σημειώσει και τρία γκολ. Ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά ίσως η τελική επιλογή να γίνει από τον νέο τεχνικό διευθυντή.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *