Βόμβα κρύβει η λίστα Λαγκάρντ

Η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΡΟΝ” της Κυριακής 14-10-2012 κρύβει “βόμβα μεγατόνων”.

Στο σημερινό της δημοσίευμα, η πάντα πολύ καλά ενημερωμένη κυριακάτικη εφημερίδα και….
με τίτλο “Στη λίστα οικογένεια κορυφαίου πολιτικού” και υπέρτιτλο “Προς ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές”, αναφέρει πως “η βόμβα που θα σκάσει θα απειλήσει συθέμελα την ίδια την ύπαρξη κομμάτων (μάλλον συγκεκριμένου κόμματος, ήδη αναξιόπιστου και σοβαρά απειλούμενου…) αλλά και τη βάση όλου του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης!”.

Και συνεχίζει η εφημερίδα: “Πρόκειται για όνομα μεγάλο, πρώτης κλάσης, που διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις. Ίσως αυτό το δραματικό παρασκήνιο να ερμηνεύει τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου την τελευταία περίοδο…”.

Ο κόμπος πλέον, έχει φτάσει στο χτένι. Αναλογιζόμενοι τις υπόγειες διαδρομές που ακολούθησε εδώ και δύο χρόνια αυτή η αμαρτωλή λίστα, η υποψία που γεννάται στο μυαλό μας αλλά και στο μυαλό του κάθε πολίτη, είναι πως κάτι “μεγάλο” κρύβεται στις γραμμές της.

Ας ευχηθούμε πως ο κ. Πεπόνης θ’ ανοίξει αυτό το απόστημα που έχει κακοφορμήσει πια στο σώμα της δύστυχης πατρίδας μας. Ή δ’ άλλως, το αναξιόπιστο πολιτικό μας σύστημα θα κρώζει στα τηλεοπτικά παράθυρα, θα ψάχνει τρόπο να σταματήσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και θα κάνει πράξει αυτό που λέει ο λαός: “Κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει”.

http://www.vimaonline.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *