Ευτυχώς που δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ και Αμυγδαλέζα ,την εποχή του Λένιν και του Κολοκωτρόνη

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


Όση σχέση έχω εγώ ως κτηνοτρόφος με την αεροναυπηγική, άλλη τόση σχέση έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πραγματικό κόσμο.
Κάποτε η αριστερά εκπροσωπούσε τους γνήσιους αγωνιστές των βουνών και της αυτοθυσίας σε κάθε παράμετρο της ζωής, τώρα ξέπεσε και εκπροσωπεί τους φυγόμαχους δειλούς τυχοδιώχτες μετανάστες οι οποίοι εγκαταλείπουν τα πεδία των μαχών και ψάχνουν άσυλα και πολιτικά αξιώματα σε ξένες αυλές και Αμυγδαλέζες…
Οι ισραηλίτες γύρισαν από τα άσυλα του κόσμου, πολέμησαν και με την μαχητικότητα και την αξιοπρέπεια τους έφτιαξαν πατρίδα ελεύθερη.

Αντίθετα οι παλαιστίνιοι δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν πατρίδα γιατί αντί να παραμείνουν στο μέτωπο της αξιοπρέπειας και του αγώνα, ψάχνουν άσυλα σε ξένες αυλές.

Αν ο Λένιν είχε τα οράματα της ελληνικής ουτοπικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμίνη, θα είχε καταφύγει ως δειλός προδότης σε διάφορα άσυλα τύπου αμηγδαλέζας, για να αποφύγει την μάχη της αξιοπρέπειας για τα πιστεύω του στην πατρίδα του.

Φαντάζεστε τον Κολοκοτρώνη να είχε καταφύγει σε κάποια Αμυγδαλέζα της τότε Ιταλίας ως πρόσφυγας μετανάστης και με τον ΣΥΡΙΖΑ τις εποχής να του συμπαραστέκεται;

Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί που μας παρουσιάζονται εδώ ως θύματα πολέμου και μετανάστες, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ριψάσπιδες καιροσκόπους ιδιοτελείς τυχοδιώχτες οι οποίοι εγκαταλείπουν τους δικούς τους και τους τόπους τους, αναζητώντας την Dolce Vita- καλή ζωή.

Η κοινωνία και ιδικά η αριστερά θα έπρεπε να επιβραβεύουν και να τιμούν τους άξιους που παραμένουν στα μέτωπα των μαχών για χάρη των δικών τους πιστεύω και αντίθετα θα έπρεπε να αποστρέφετε ως προδότες αυτούς που εγκαταλείπουν την μάχη, βάζοντας το προσωπείο του κακόμοιρου μετανάστη.

Την ιστορία και τις αξίες του ανθρώπινου γένους τις τιμούν αυτοί που μένουν και δίνουν την μάχη τους , αυτοί που ψάχνουν άσυλα και αμηγδαλέζες σε ξένες αυλές, δεν θα έπρεπε να θεωρούνται ήρωες και πρότυπα και ιδικά από την αριστερά.

Εσείς ξέρετε πολλές περιπτώσεις μεταναστών που γύρισαν και πολέμησαν για την πατρίδα τους; Εγώ δεν ξέρω!!! Αλλά και αν υπάρχουν σίγουρα δεν είναι ούτε το 3%.

Ευτυχώς που δεν υπήρχε αριστερά στην Ευρώπη το 1821, γιατί θα είχαν βρει σε αυτήν άσυλο όλοι οι Έλληνες και τώρα θα υπήρχαμε ως ελεύθερος λαός.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *