“Ήταν πολύ δύσκολο για την μαμά μου να αποδεχτεί ότι η κόρη της θα γίνει, άντρας”.

Η Cher ήταν gay icon από τα πρώτα βήματα της καριέρας της.΄Όμως, η αποκάλυψη ότι η μοναχοκόρη της Chastity θα έκανε αλλαγή φύλου έφερε αρχικά τη ρήξη στις σχέσεις τους.

H μοναχοκόρη του θρυλικού μουσικού διδύμου Sonny Bono και…
Cher αποκάλυψε πριν λίγα χρόνια την πρόθεσή της να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. H Chastity είχε μιλήσει για τις ομοφυλοφιλικές της προτιμήσεις από το 1995. Η αποκάλυψη, όμως ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία για να αλλάξει φύλο προκάλεσε σοκ όχι μόνο για τους θαυμαστές της Cher, αλλά και για την ίδια την star που κατά τη διάρκεια της καριέρας της αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από το gay κοινό.

O Chaz Bono, το νέο αντρικό όνομα της Chastity μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την αγωνία και την αρχικη άρνηση της μητέρας του καθ’ όλη τη διαδικασία.

“Η μητέρα μου που ήταν πάντα είδωλο της gay κοινότητας, αλλά δεν πέταξε από την χαρά της όταν της ανακοίνωσα ότι ήμουν λεσβία. Δεν μου έκανε έκπληξη η αντίδρασή της. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο”.

Η Cher άρχισε να αποδέχεται την σεξουαλικότητα της κόρης της όταν εκείνη το 2009 της έκανε την αποκάλυψη ότι σκοπεύει να γίνει άντρας. “Χρειάστηκε αρκετός καιρός, ήμουν περίπου 30 ετών, για να καταλάβω ότι ήθελα να αλλάξω φύλο. Μετά χρειάστηκαν ακόμα δέκα χρόνια για να βρω τη δύναμη να το κάνω. Ήμουν η κόρη της Cher και όλοι θα το μάθαιναν. Πριν από τρία χρόνια αποφάσισα να αφαιρέσω το στήθος μου. Κάθε μέρα κάνω στον εαυτό ένεση τεστοστερόνης. Οι αλλαγές είναι καθημερινές. Αλλάζει το δέρμα μου και η τριχοφυΐα στο σώμα μου. Περίμενα μια ζωή για να αποκτήσω τρίχες στο σώμα και τώρα έχω και στην πλάτη”.

Ο Chaz Bono έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία για την αλλαγή φύλου. “Είναι δύσκολο για την μητέρα μου, αλλά το σέβομαι απόλυτα. Για τους γονείς αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Είναι μια διαδικασία πένθους για το παιδί που χάνουν και πρέπει να προσαρμοστούν στις καινούριες συνθήκες. Χρειάζεται χρόνος. Η μαμά μου λάτρευε οτιδήποτε κοριτσίστικο και της ήταν πολύ δύσκολο που δεν μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά μαζί μου. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, νιώθει όλο και περισσότερο άνετα με εμένα, τον Chaz. Όταν δέχομαι επίθεση από κάποιους μέσω twitter τότε μπαίνει και με υπερασπίζεται”.

xorisoria.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *