Βραβείο στον ΓΑΠ για την αντικαπνιστική εκστρατεία!

Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός μας κάνει περήφανους στα πέρατα της γης!

Στην πρώτη παγκόσμια διάσκεψη υπουργών Υγείας που διεξάγεται στη Μόσχα απονεμήθηκε στον ΓΑΠ η υψηλότερη διάκριση για την επιτυχημένη (!!!) αντικαπνιστική εκστρατεία του στην Ελλάδα!
Κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, «ήταν μια σημαντική πράξη πολιτικού θάρρους η επιχειρηματολογία και η…..
σταθερή υποστήριξη εν δυνάμει μη δημοφιλών μέτρων, παρά την αντίδραση οργανωμένων συμφερόντων και σε περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση υιοθετούσε μέτρα αυστηρής λιτότητας με σκοπό τη μείωση του δημόσιο χρέους και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση».

Οι πληροφορίες που θέλουν τον ΓΑΠ να σκέφτεται να προσκαλέσει τους Υπουργούς Υγείας ολόκληρου του κόσμου στην Ελλάδα για να δουν με τα ίδια τους τα μάτια το αντικαπνιστικό θαύμα που έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα, κρίνονται ως ανακριβείς.

Είπαμε, ο ΓΑΠ αγαπάει τα βραβεία και τις διεθνείς διακρίσεις! Ας τους αφήσει, λοιπόν, να πιστεύουν ότι θέλουν! Φτάνει να μην έρθει κανείς στην Ελλάδα να δει το ντουμάνι στα μαγαζιά!

Ο ΓΑΠ αποχωρώντας από γεύμα σε ταβέρνα της Αθήνα
μετά την επιτυχημένη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

http://newssharkgr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

 1. Ανώνυμος

  Kαί εσύ μαλάκα αρθρογράφε τσιράκι της προωθησης του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Συνέχισε να παίρνεις ΠΙΠΕΣ. Το τσαιγάρο μαλακοπίτουρες σας μάρανε καί σας κόφτει καί καλά η Υγεία του διπλανού. Ρε δεν γαμιόσαστε λέω εγώ. Λες καίόπως σας κατάντησαν μπορείτε να πάτε έστω και για καφέ σε καφετέρια. ΜΕ ΤΙ ΜΕ ΨΕΙΡΕΣ;Μιλάτε καί κάνετε και καλά έναν αγώνα για κάτι πού εσείς οι ίδιοι ούτε πάτε ούτε συχνάζετε πέρα από τον καναπέ του σπιτιού σας μπροστα σε έμα χαζοκούτι καί έχετε άποψη επί παντός επιστητού ανάλογα με την πλύση ,του μικρού, εκεφάλου σας, πού σας έχουν κάνει.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Η ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΑΝΕ, ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ.
  Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν έχει ουδεμία σχέση το παραπάνω κείμενο, με τον πρωθυπουργό της χώρας.
  Έτσι το έγραψα για να υπάρχει και ένα παραπάνω σχόλιο σ'αυτή την ανάρτηση.

  Reply
 3. C.S.I.

  οΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ::
  ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΑΣ;

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Ρε μαλάκες πιλότοι της αεροπορίας φωνάξτε ρε να πάρετε τα su35 bm της Ρωσίας! Τι θέλετε τα τελειωμένα τα ευρωπαικά η τα αμερικάνικα που τα ελέγχουν όποτε θέλουν αυτοί? Αμερικανός είναι μόνο ο γαπ καιρός να αρχίσουμε να απομακρυνομαστε εντελώς από αυτούς

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *