Στο πολιτικό του γραφείο διόρισε ο Κεδίκογλου τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια η οποία έσπευσε να παραιτηθεί… μετά το σάλο…

Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα…
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η συνοδός του υπουργού, Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.

Οι φωτογραφίες του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Κεδίκογλου πιο ξέγνοιαστος από ποτέ δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της αγαπημένης του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει δικαώμα να κάνει στην προσωπική του ζωή οτιδήποτε επιθυμεί, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο ρουσφέτι του κ. Κεδίκογλου μετα το διορισμό γυναίκας δημοσιογράφου από το Αλιβέρι σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη κυρία είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μολονότι ήταν ακόμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ήρθε 8η και καταϊδρωμένη.

Δείτε τη σχετική απόφαση

Παραιτήθηκε η σύντροφος του Κεδίκογλου, Αδαμαντία Κόλλια

Παραιτήθηκε από τη θέση της η Αδαμαντία Κόλλια, σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, μετά την αποκάλυψη ότι είχε προσληφθεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου, δηλαδή στο γραφείου του συντρόφου της.

Η κ. Κόλλια, που σύμφωνα με κάποια φιλικά προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης «είχε απόλυτη ανάγκη τα 700 ευρώ που έπαιρνε για να είναι στο γραφείο από το πρωί μέχρι το βράδυ» εντέλει παραιτήθηκε αργά χθες, σε μία προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις.

Η σχέση του Σίμου Κεδίκογλου, με την Αδαμαντία Κόλλια, έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες μέσω δημοσιευμάτων κυριακάτικων εφημερίδων.

Ακόμη κι αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Κεδίκογλου να «δίνουν» στελέχη της ίδιας της κυβέρνησης ή ακόμη και του Μαξίμου, η θέση του δεν ελαφρύνεται. Κάθε άλλο. Καθώς θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός, ειδικά όταν πρόκειται για έρωτα στα χρόνια του… μνημονίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *