ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στις 28/7/1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος επετύγχανε τη Συνθήκη των Σεβρών, σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα παραχωρούνταν τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος, και η Θράκη. Η περιοχή της Σμύρνης θα διοικούνταν από Έλληνα Αρμοστή ως εντολοδόχο των Συμμάχων, και θα μπορούσε να προσαρτηθεί στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια με δημοψήφισμα. Ουσιαστικά τα σύνορα της Ελλάδος διπλασιάστηκαν, έφθαναν σχεδόν 40 χιλιόμετρα από την Κων/πολη. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, περιμένοντας στο σταθμό της Λυών για….
να επιστρέψει στην Ελλάδα και έχοντας στα χέρια του την μοναδικά επιτυχή για την Ελλάδα συνθήκη των Σεβρών, δέχθηκε επίθεση από δύο επίδοξους δολοφόνους του οι οποίοι τον τραυμάτισαν. Αυτή ήταν η ανταμοιβή του Βενιζέλου!


Ενενήντα ένα χρόνια μετά, στις 25/7/2011 ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου επέστρεφε από τις Βρυξέλλες έχοντας διπλασιάσει το δανεισμό της Ελλάδος και πετσοκόβοντας στο μισό τις συντάξεις και τους μισθούς των Ελλήνων! Ταυτόχρονα παραχωρούσε τη δημόσια περιουσία στους δανειστές και μείωνε την εθνική κυριαρχία της χώρας!
Με την άφιξή του στην Αθήνα, ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ αποθεώθηκε και από τους 153 βουλευτές του! Αυτή ήταν η ανταμοιβή του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου!
Κάντε σύγκριση και βγάλτε συμπέρασμα. Έτσι γράφεται η Ιστορία!!!

http://indobserver.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *