Τελευταία Νέα

Αυτοί είναι οι πατριώτες της «Σπίθας» του Μίκη Θεοδωράκη;

Αντιγράφουμε από το blog citypress-gr:

Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμε ακόμα για όλο αυτό το συνονθύλευμα της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» της «Κίνησης Μίκη»: Κασιμάτηδες, Κούνδουροι και δε συμμαζεύεται… Περιμέναμε ακόμα και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρασκήνιο…
Μας κτύπησε όμως κεραυνός όταν διαβάσαμε από την ίδια την ιστοσελίδα του Μίκη ότι στα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ είναι ο «εγκέφαλος» της παρασκηνιακής δράσης του Μητσοτάκη: Ο ….

Γιάννης Δημητροκάλλης!!!!!
«Επίσης τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής: Γιάννης Δημητροκάλλης, πρώην Γραμματέας Επικοινωνιών και Βαγγέλης Μπόντας, εκδότης»
http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=437
Και μόνο αυτό το γεγονός φωτίζει τα ΠΑΝΤΑ και μας δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις πλέον. Θα καταλάβετε οι πάντες τι εννοούμε αν ερευνήσετε την ιστορία του ανδρός. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Ο Γιάννης Δημητροκάλλης διακρίθηκε στον τομέα της κομματικής οργάνωσης της μητσοτακικής Ν.Δ. και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκλέχτηκε μέλος της Κ.Ε. και στη συνέχεια της 11μελούς εκτελεστικής επιτροπής της Ν.Δ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και της πολιτικής Επικοινωνίας.
Ο πανίσχυρος ελέω Μητσοτάκη κ. Γιάννης Δημητροκάλλης, γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για όλες τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ, αλλά και για άλλα “λεπτά” οργανωτικά θέματα και τα ΜΜΕ, ο Δημητροκάλλης ποτέ δεν πέρασε από το πολιτικό παρασκήνιο στην μάχιμη πολιτική αρένα. Αυτός, λοιπόν, ο πανίσχυρος άνδρας των κομματικών μητσοτακικών παρασκηνίων είναι «οργανωτής» της « Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!
Οι αναλύσεις πλέον περιττεύουν….

Και μόνο αυτό το γεγονός φωτίζει τα ΠΑΝΤΑ και μας δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις πλέον. Θα καταλάβετε οι πάντες τι εννοούμε αν ερευνήσετε την ιστορία του ανδρός. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Ο Γιάννης Δημητροκάλης διακρίθηκε στον τομέα της κομματικής οργάνωσης της μητσοτακικής Ν.Δ. και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκλέχτηκε μέλος της Κ.Ε. και στη συνέχεια της 11μελούς εκτελεστικής επιτροπής της Ν.Δ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και της πολιτικής Επικοινωνίας.
Ο πανίσχυρος ελέω Μητσοτάκη κ. Γιάννης Δημητροκάλης, γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για όλες τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ, αλλά και για άλλα “λεπτά” οργανωτικά θέματα και τα ΜΜΕ, ο Δημητροκάλλης ποτέ δεν πέρασε από το πολιτικό παρασκήνιο στην μάχιμη πολιτική αρένα. Αυτός, λοιπόν, ο πανίσχυρος άνδρας των κομματικών μητσοτακικών παρασκηνίων είναι «οργανωτής» της « Κίνησης των Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!
Οι αναλύσεις πλέον περιττεύουν…

Αυτά γράφονταν στο Blog στις 9 Φεβρουαρίου 2011. Και ήταν αρκούντως αποκρουστικά. Πώς είναι δυνατόν σε μια πατριωτική και δημοκρατική Κίνηση, όπως θέλει να λέγεται η «Σπίθα», να συνυπάρχει ένας άνθρωπος του Μητσοτάκη; Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος του Μητσοτάκη, άρα και υπάλληλος του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού, να πρωτοστατεί στον… αντιμνημονιακό αγώνα -και μάλιστα να τον «οργανώνει»- όταν η ίδια η κόρη του Μητσοτάκη, η Ντόρα, είναι κήρυκας και θιασώτης του πιο σκληρού Μνημονίου και συχνά επικρίνει την κυβέρνηση επειδή δεν το εφαρμόζει πιστά; Πώς είναι δυνατόν ο κος Δημητροκάλης να κάνει «αντίσταση» όταν μια απλή ανάγνωση στη σελίδα του, politizo, θυμίζει, στους γνωρίζοντες, κείμενα που παραπέμπουν σε «ανοικτές κοινωνίες» και άλλες… περίεργες θεωρίες που μας «εισάγονται» εκ της αλλοδαπής (χαρά που θα την έχει ο κύριος Σόρος), ή που προπαγανδίζει έντεχνα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όπως και η κόρη του Μητσοτάκη;

Για διαβάστε τι λέει ο κύριος Δημητροκάλης στη σελίδα του:
Για την Ελλάδα, βασικοί τομείς τής οικονομία μας ήταν και είναι, η οικοδομή και ο τουρισμός και ο μόνος τρόπος αποπληρωμής των εθνικών δανείων είναι η εισαγωγή κεφαλαίων από το εξωτερικό. Είναι φανερό ότι αυτά τα τρία συνδυάζονται, με την κατασκευή παραθεριστικών και μόνιμων κατοικιών για ξένους.

Που θα βρεθούν, όμως, οικόπεδα για χτίσιμο, αφού τα εντός σχεδίου τελείωσαν και η εκτός σχεδίου δόμηση όλο και δυσκολεύεται; Στο politizo θα διαβάσετε προτάσεις για την εκτός σχεδίου Δόμηση, που βοηθούν στην ανάκαμψη τής οικονομίας μας, προστατεύουν και βελτιώνουν το περιβάλλον και αποτρέπουν την αυθαίρετη δόμηση. Οι πλούσιες φυσικές oμορφιές, το κλίμα, η ιστορία, το ανθρωπογενές περιβάλλον, καθιστούν την Ελλάδα ιδανικό τόπο διακοπών και μόνιμης κατοικίας. Έχουμε το πλεονέκτημα να ανήκουμε στην πιό πυκνοκατοικημένη ήπειρο και να γειτνιάζουμε με τις πλουσιότερες χώρες τού κόσμου. 350.000.000 Ευρωπαίοι ονειρεύονται να κάνουν διακοπές, ή να αποκτήσουν σπίτι στις ακτές και στις βουνοπλαγιές μας. Αυτοί θα εισάγουν μόνιμα χρήματα, διαβιώνοντας στην Ελλάδα. Ας φροντίσουμε να εκμεταλλευθούμε τα χρήματά τους, φέρνοντάς τους εμείς εδώ, πριν εγκατασταθούν μόνοι τους, πτωχεύοντας την υποθηκευμένη Ελλάδα.

Τόσο «σπουδαίος» είναι ο κύριος Δημητροκάλης! Τόσο «πατριώτης»! Προτείνει, ο άνθρωπος του Μητσοτάκη, για να βγούμε από την κρίση να φτιάξουμε σπίτια και να τα πουλήσουμε στους ξένους, να τα ξεπουλήσουμε πρώτοι εμείς πριν έρθουν και μας τα πάρουν «τζάμπα» επειδή θα έχουμε χρεοκοπήσει!!! Αυτοί είναι οι πατριώτες της «Σπίθας»; Μπράβο Μίκη Θεοδωράκη, γιατί δεν βάζεις και τη Ντόρα με τον μπαμπά της στην οργάνωσή σου να είστε και επισήμως ξεπουλητές της πατρίδας;

Είναι πραγματικά φοβερό! Πέρα από τη δημόσια περιουσία που προτείνει η κόρη του Μητσοτάκη να ξεπουλήσουμε, ο κύριος Δημητροκάλης προτείνει να τα ξεπουλήσουμε ΟΛΑ, να μην αφήσουμε τίποτα!!!! Να χτίσουμε όλη την Ελλάδα με μεζονέτες και να τις πουλάμε στους ξένους! Χαρά που θα κάνουν οι εργολάβοι με τις προτάσεις του κυρίου Δημητροκάλη!

Αυτοί είναι οι σύμβουλοί σου Μίκη Θεοδωράκη; Για χάρη αυτών των συμβούλων, όπως μαθαίνουμε, πριν μερικές ώρες παραιτήθηκαν από τη «Σπίθα» σου οι Στέφανος Ληναίος και Δημήτρης Καζάκης;

Και αναρωτιόμαστε: η «Σπίθα» τι είναι τελικά; Ένα νέο ΕΑΜ ή ένα ακόμα παραμάγαζο του Μητσοτακισμού; Τι είναι; Οργάνωση πατριωτική ή πέμπτη φάλαγγα στη δημοκρατική παράταξη; Περιμένουμε απαντήσεις. Και για τις προτάσεις του κυρίου Δημητροκάλη, του ανθρώπου του Μητσοτάκη, για ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους και για τις παραιτήσεις των επιφανών δημοκρατικών Ληναίου και Καζάκη!

Και απαντήστε γρήγορα από τη «Σπίθα», διότι σύντομα θα έχουμε και συνέχεια…

Παραθέτουμε τη σελίδα του site του κυρίου Δημητροκάλη, διότι εκεί στη «Σπίθα» έχουν τη συνήθεια να «εξαφανίζουν» από το internet ό,τι δεν τους συμφέρει. Για να μη «χαθεί» το εν λόγω δημοσίευμα, φροντίσαμε να το «φωτογραφίσουμε»… (κάντε κλικ στη φωτό από κάτω για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο) Γιατί με τους ανθρώπους του Μητσοτάκη κανείς δεν μπορεί να υπολογίζει σε μπέσα…

κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο

http://apneagr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΣΕΝΟΚΥΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  +
  +ΩΙΛΙΦ+ΦΙΛΙΩ+
  +

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

  Reply
 4. Ανώνυμος

  H Σπίθα φωτιά δε γίνεται με τέτοιο κόσμο ….γιατι θα μας κάψει και πάλι!

  Αμεση -παραδειγματική- τιμωρία όλων των υπευθύνων που κυβέρνησαν (και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, μεγαλοεργολάβων, προμηθευτών στρατιωτικού υλικού κλπ) και όλα απο την αρχή, με Ισονομία και πραγματική Δημοκρατία.

  Το μεγαλύτερο μέρος του χρέος δημιουργήθηκε απο τις προμήθειες και τα έργα που πληρώθηκαν 3-4 φορές πάνω απ' την κανονική τους τιμή, προκειμένου να πάρουν τις μίζες τους οι κυβερνώντες, το κόμμα τους και το κοντινό τους περιβάλλον.

  Θα τους αφήσουμε να κρύβονται για πολύ ακόμα, πίσω απο νόμους περί (ΜΗ) ευθύνης????

  Reply
 5. Ανώνυμος

  ● ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΕΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
  ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ._

  Reply
 6. Κάνε ΕΔΩ ΚΛΙΚ μήπως και Ξυπνήσεις!

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!
  ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ – ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:
  ===============================
  Βιβλίο 1ο:
  – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. – ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΩΧΙΜ-ΝΕΦΕΛΙΜ!

  Βιβλίο 2ο:
  – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤIΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
  Οι ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!! Τι Μορφές έχουν! Πως να τους ξεχωρίσετε και…
  ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!

  Βιβλίο 3ο:
  – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ (τρομάρα μας!!!).
  Συγγραφέας: Λιακόπουλος Δ. Προλογίζει ο Γιώργης Πάλμος.

  Βιβλίο 4ο:
  – ΛΕΜΕ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!! Ε ρε, κάτι γλέντια στα μπουζούκια… !!!
  Συγγραφέας: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

  Βιβλίο 5ο:
  – ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  (Στήνουμε κώλο σε όλους τους Λαθραίους γιατί, είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι!!!).
  Προλογίζει η αλλοδαπή Σύρια Συντρόφισσα ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ. Συγγραφέας: Άννα Σα-Ραγκούση Νταλάρα.

  Βιβλίο 6ο:
  – ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
  Συγγραφέας: Μαριάμ Ρεπούση.

  Βιβλίο 7ο:
  – ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ! (εκ βαθέως ανάλυση του επίτιμου διδάκτωρ νομικής και οικονομικών κ. Θ. Πάγκαλου).

  Βιβλίο 8ο:
  – ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΑ 9 + ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
  ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΑΓΚΑ!! (Το μυστικό της επιτυχίας τους: Όταν η σάτυρα καλύπτει Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και ξεφτυλίζει κάθε τι Ελληνικό, αμοίβεται αδρά!).
  Συγγραφέας: Άρης Πορτοσάλτε.
  Εκδόσεις: Αλαφούζος και ΣΙΑ Α.Ε.

  Βιβλίο 9ο:
  – MEGA Channel
  20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!
  (Σχόλια και ανάλυση της Όλγας Τρέμη! Προλογίζει ο Νίκος Ευαγγελάτος).

  Βiβλίο 10ο:
  – Η ΑΓΓΛΙΚΗ, ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
  Λόγοι κατάργησης της Αρχαίας Ελληνικής. Εισαγωγή στα greeklish, σταδιακή κατάργηση της Νεοελληνικής και θέσπιση της αγγλικής ως επισήμου γλώσσας!
  Προλογίζει η Θάλεια Δραγώνα. Συγγραφέας: Άννα Διαμαντοπούλου.

  Βιβλίο 11ο:
  – Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Είμαστε απόγονοι του ΑΥΝΑΝ και του ΙΜΠΡΑΗΜ πασσά!
  Προλογίζει ο Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος. Συγγραφέας: Θάνος Βερέμης. Σχολιαζει η Μαριάμ Ρεπούση!
  ————————–
  ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ:
  ΜΟΝΟ 10 ευρώ (+ 100 ευρώ έξοδα αποστολής!).
  ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!
  Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες και τουαλέτες και τηλεφωνήστε τώρα στο 2310521010 !!!
  ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, είναι η τελευταία εκπομπή!!!
  Δεν ξανακάνουμε άλλη! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

  ================================
  Ο Πρωθυπουργός μας, ο 100% ΕΛΛΗΝΑΣ, Τζέφρυ ΑμερικανοΠολωνοΕβραίος Παπανδρέου
  στα σίδερα της Φυλακής!!
  ΔΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ:
  http://imgur.com/EWuZo
  ================================

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΗΝ ΛΟΛΑ ΝΤΑΙΦΑ.
  ΕΝΑΣ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΧΑΙ ΣΟΣΑΙΤΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!
  ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ
  Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΨΙΝΑΚΕΝΑ!
  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΝΑ ΦΤΑΡΝΙΣΤΗΣ
  ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΜΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *