Διαχρονικοί …. Υποκριτές!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ημέρες οι κυβερνητικές μαριονέτες των έξωθεν πραγματικών αφεντικών μας ξεκίνησαν την τελευταία τους ίσως παράσταση με σκοπό…
βραχυπρόθεσμα να μας οδηγήσουν σε εκλογές και να μας αρπάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο με ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις.
Μετά από την στημένη τηλεοπτική “Χρυσαυγιάδα” ευελπιστούν ότι θα επανακτήσουν σημαντικό κομμάτι από την χαμένη τους εκλογική δύναμη και έτσι αρχίζουν σιγά σιγά να δηλώνουν αντίθετοι και πολέμιοι των υπαλλήλων της Τρόικας.
Ο πολλάκις μετακλογικός ψεύτης Πρωθυπουργός μας με την αβάντα του “διορισμενου” από αυτόν κ. Στουρνάρα αλλά και του Αντιπροέδρου του κ. Βενιζέλου μας πλασάρουν νέα παραμύθια με σκοπό σε μια ενδεχόμενη μελλοντική εκλογική τους νίκη ο μεν πρώτος να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του δηλ. την περαιτέρω φτωχοποίηση και εξαθλίωση μας και ο δε κ. Βενιζέλος να γλυτώσει τον πολιτικό του αφανισμό αλλά και τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών του για την λίστα Λαγκάρτ αλλά και τις “περίεργες” συμβάσεις των υποβρυχίων.
Φίλες φίλοι τα “Εφιαλτικά” συνεταιράκια θα δώσουν τα ρέστα τους πριν μας οδηγήσουν ή αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές και για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να δούμε και να ακούσουμε ….. απίθανα πράγματα!
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι σε συνεννόηση με τους δανειστές και τοκογλύφους και τα εγχώρια βοθροκάναλα μας θα μας τους παρουσιάσουν ως δήθεν αντιρρησίες των ήδη συμφωνηθέντων νέων οδυνηρών μέτρων εναντίων μας. Μέτρων τα οποία κατά την προσφιλή τους τακτική μας τα σερβίρουν κάθε φορά ως ανειλλημένη υποχρέωση μας αφού έχουν υπογραφεί και ψηφιστεί προ καιρού από το Βουλευτικό τους “κοπάδι”. Το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες τα τελευταία χρόνια μας ξεγέλασαν πολλές φορές και αν το καταφέρουν ξανά… τότε θα είμαστε… “άξιοι της μοίρας μας”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *