ΔΗΛΩΣΗ Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις οδικές μεταφορές, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η κυβέρνηση με την εμμονή της στην επιστράτευση και σε ένα απαράδεκτο νομοσχέδιο για τις….

οδικές μεταφορές, το οποίο ενισχύει την παράδοση των οδικών μεταφορών σε «καρτέλ» ιδιωτικών εγχώριων και κυρίως πολυεθνικών εταιρειών, δυναμιτίζει την αγορά!
Αυτό το νομοσχέδιο όχι μόνο δεν ωφελεί την οικονομία, τους καταναλωτές και την απασχόληση αλλά και εξοντώνει χιλιάδες μικρούς ιδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσης, που διαθέτουν μια ή και μισή άδεια φορτηγού!
Αυτή την ώρα η κυβέρνηση οφείλει να αποσύρει άμεσα το νομοσχέδιο, να τηρήσει τις υποσχέσεις τού περασμένου Αυγούστου και να προχωρήσει σε διάλογο με τους ιδιοκτήτες φορτηγών για εποικοδομητικές συναινετικές ρυθμίσεις που θα ωφελούν την οικονομία, την κοινωνία και την απασχόληση»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλά ρε Λαφαζάνη για μακάκες περνάς ολόκληρο τον Ελληνικό λαό ? Ψιφαλάκια γιρεύεις απο τους φορτιγατζίδες με 26% πάνω απο όλα τα ευρωπαικά κράτη δουλεύουν στις μεταφορές και την πληρώνουμε εμείς οι εργαζόμενοι .Και κάνεις και τον φιλολαικό ούστ απο εδώ κοπρόσκυλο που δεν δούλεψες ποτέ σου αι συκτίρ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *