Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ έτοιμο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ολοκλήρωσε στην Ξάνθη την προεκλογική του εκστρατεία και έκανε λόγο για «τερατογένεση», αν υπάρξει πράγματι συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά τις εκλογές…

Αναφέρθηκε ακόμη στο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με το αεροπλάνο και σημείωσε: «Επειδή είπαμε πολλά για το αεροπλάνο που θα πάει στο Βερολίνο και δεν μας θέλει στο πιλοτήριο, γιατί εμείς είμαστε μνημονιακοί, το εισιτήριο του θα είναι μονής κατεύθυνσης (one way), γιατί αυτό είναι εύκολο. Μπορεί να πάει μόνος. Πως θα γυρίσει μετά τη διαπραγμάτευση; Μήπως πάμε να τον φέρουμε εμείς; Αλλά, για σκεφτείτε να πρέπει να πάει με το τρενάκι του κ. Καμμένου. Θα αργήσει πάρα πολύ, θα περάσει ο χρόνος».

Ακόμη έκανε λόγο για «χονδροειδή παρερμηνεία» από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, των αποφάσεων της ΕΚΤ.

«Η Ελλάδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο κ. Ντράγκι;» αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε: «Δεν καταλαβαίνει το μήνυμα, ότι όλοι περιμένουν την προσαρμογή, τη συμμόρφωση στις δεσμεύσεις;»

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να είναι «κυβερνητικός μπαλαντέρ» και σημείωσε: «”Δεν είμαστε μπαστακωμένοι σε κυβερνητικές καρέκλες. Αν δεν μας θέλουν αυτοί μια, δεν τους θέλουμε εμείς δύο. Το ΠΑΣΟΚ δεν πάσχει από κανένα κυβερνητισμό. Είμαστε δύναμη εθνικής ευθύνης».

Κάλεσε τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε συσπείρωση, γύρω από το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ζήτησε «ψήφο στο ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν κι όχι μετάνοια μετά» και υπογράμμισε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο πεισματωμένο, έτοιμο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών».

Σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ «δίνει μάχη» απέναντι τους. «Αυτή η πλάκα να σταματήσει», είπε και πρόσθεσε πως από τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει τον «φάκελο» των δημοσκοπήσεων και θα πάει σε βάθος το ζήτημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε τέλος στον χριστιανικό και μουσουλμανικό πληθυσμό της Θράκης και είπε χαρακτηριστικά ότι η Θράκη δίνει το καλύτερο σε όλους τους πολίτες. Ισονομία και δυνατότητες συμμετοχής στο κοινωνικό γίγνεσθαι, χωρίς παρεμβάσεις. Είναι όλοι ίσοι και απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα που παρέχει το ελληνικό Σύνταγμα.

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *