Στη λίστα και ο Τόνι Μουνιόθ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντάξει στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και το όνομα του Τόνι Μουνιόθ, ο οποίος εργάζεται στην ίδια θέση στη Χετάφε. Ο Ισπανός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τους Ισπανούς να είχε ήδη μαζί του, τις πρώτες επαφές.
Ο 47χρονος Μουνιόθ εργάζεται από το 2008 στη Χετάφε, ενώ κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2003-2006). Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη μαδριλένικη ομάδα, ο Μουνιόθ έχει συνεργαστεί με τους Βίκτορ Μουνιόθ, Μίτσελ, Μίκαελ Λάουντρουπ, Κοσμίν Κόντρα και Κίκε Φλόρες. Οι δυο πρώτοι πέρασαν από την Ελλάδα, καθώς εργάστηκαν στους «αιωνίους».
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο Αγγελίδης είναι έτοιμος να επιλέξει τον άνθρωπο, που θα διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα στο συγκεκριμένο πόστο.
Στη λίστα των «ασπρόμαυρων» φέρονται να βρίσκονται επίσης, οι Αντονέλο Πρέιτι της Πάρμα και Κάρλος Φρέιτας της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του «Δικέφαλου» του Βορρά, κάποια επαφή με τους συγκεκριμένους τεχνικούς διευθυντές.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *