Τελευταία Νέα

Η δικαιοσύνη Αμερική θα ασχοληθεί με τους “κροίσους Ομογενείς”

Καταγγελία στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην Φορολογική Υπηρεσία (IRS) ΗΠΑ, εναντίον της ”Ελληνικής Πρωτοβουλίας” των… ”κροίσων Ομογενών”

Η Ομογένεια αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε καιροσκόπους ”παπατζήδες” να παίζουν με το δράμα εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας στην Ελλάδα…

Καταγγελία στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην Φορολογική Υπηρεσία (IRS) ΗΠΑ, εναντίον της ”Ελληνικής Πρωτοβουλίας” των… ”κροίσων Ομογενών”.


Ζητούμενο: Nα εξετάσουν διεξοδικά την φερόμενη ως μη κερδοσκοπική Επιχείρηση Hellenic Initiative Inc. που ζητά δημόσια χρήματα από τον κόσμο και ειδικά αν αυτή, επικαλούμενη την ανάγκη βοήθειας σε παιδιά – άπορους στην Ελλάδα, κάνει ”ξέπλυμα χρήματος” μέσω της Οργάνωσης και πιθανά άλλες πράξεις που παραβιάζουν την αμερικάνικη ομοσπονδιακή νομοθεσία. Ιδιαίτερα να εξεταστεί ΠΟΥ και ΠΩΣ δίνουν τα χρήματα -αν τα δίνουν- των φορολογούμενων-δωρητών, που συλλέγουν.

Πρόκειται γιά την περίφημη ”Ελληνική Πρωτοβουλία” που πρόσφατα έκανε και ”γκλαμουράτο” δείπνο στο Μανχάτταν, 3 Οκτ. ’13, με την παρουσία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.

Οι ”κροίσοι Ομογενείς” που υποτίθεται ΘΑ έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα (φυσικά 15 μήνες μετά δεν έκαναν καμία) και ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αν και ανακοίνωσαν την συλλογή κοντά 2 εκατομ. στο δείπνο, δύο εβδομάδες μετά δεν έχουν δώσει τίποτα. Απεναντίας, δημιούργησαν και άλλη ιστοσελίδα στην… Αθήνα, ζητώντας χρήματα γιά δεινοπαθούντες στην Ελλάδα!
Δηλαδή, μαζεύουν συνέχεια χρήματα γιά δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αλλά χρήματα ΔΕΝ φτάνουν ποτέ στην Ελλάδα.

Σημ.: Την Ομογένεια, τον Ελληνισμό, ελάχιστα ενδιαφέρει αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς, με την παρουσία του στο δείπνο στο Μανχάτταν 3 Οκτ., τους έδωσε ”υπόσταση”, με αντάλλαγμα μέλη της ”Ελληνικής Πρωτοβουλίας” να στηρίξουν οικονομικά το κόμμα του, αλλά όχι την χώρα.

– Εντυπωσιακή η αθλιότητα-παραπληροφόρηση τοιυ κρατικού ”Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων”

kalami.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *