Σήμερα αποφασίζουν για τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Κρήτης

της Κατερίνας Μηναδάκη


Στη μία σήμερα το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν οι αγρότες της Κρήτης προκειμένου να…

συναποφασίσουν και να καθορίσουν τη στάση που θα τηρήσουν στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων.

 Οι αγρότες και από τους 4 νομούς του νησιού θα συναντηθούν στο Ηράκλειο, στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στη μία το μεσημέρι προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να λάβουν μία απόφαση.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του Νομού Ηρακλείου Γιώργος Ντισπυράκης, στη σύσκεψη αυτή θα είμαστε από όλες τις ομοσπονδίες του νησιού αλλά ακόμα και μεμονωμένοι αγρότες εφόσον το επιθυμούν. Θα είναι πάντως οι αγρότες της Κρήτης, όλοι μαζί, όλοι με την ίδια αγωνία και τον ίδιο προβληματισμό αλλά. Όλοι έχουν λόγο και με μία φωνή θα αποφασίσουμε … Θα κατατεθούν προτάσεις από όλους και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε όλοι μαζί τη στάση θα κρατήσουμε. Γιατί να μη δεχτούμε δυναμικές προτάσεις;

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΟΑΣΝΗ, ο αγροτικός κόσμος του νησιού είναι πολύ ενοχλημένος αφού θεωρεί ότι υπάρχει πολύ κοροϊδία από την πλευρά της κυβέρνησης που εμφανίζει ως μέτρα και προτάσεις, πράγματα που αποτελούν δικαίωμα και αυτονόητη παροχή για τους αγρότες.

Θα συντονιστούμε με όλη την Ελλάδα.

 Θα ενώσουμε τη φωνή μας και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε δυναμικές και μαχητικές προτάσεις σε επίπεδο Κρήτης και μετά να πάμε στη συνάντηση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

 Στη συνέχεια μπορούμε να πάμε και όλοι μαζί στη Βουλή…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *