Ανακαλείται από την κυκλοφορία παρτίδα πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ

Ανακαλείται από την κυκλοφορία παρτίδα πορτοκαλάδας ΛΟΥΞΤην ανάκληση παρτίδων πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ χωρίς ανθρακικό που παρουσίαζαν αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών ………
(δυσάρεστη οσμή και γεύση) απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε, σε δύο παρτίδες πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ 1,5 L χωρίς ανθρακικό, αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (δυσάρεστη οσμή και γεύση). Πρόκειται για πορτοκαλάδα ΛΟΥΞ χωρίς ανθρακικό του 1,5 L με αριθμούς παρτίδας 1022, 1078 και ημερομηνίες λήξης 9-1-13, 21-1-13 αντίστοιχα.

Τα ανωτέρω προϊόντα παρασκευάζονται από την ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ που βρίσκεται στο Κεφαλόβρυσο Σαραβαλίου Πατρών. Η εταιρεία, σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες προληπτικής ανάκλησης / απόσυρσης.

Οι σχετικοί έλεγχοι συνεχίζονται ενώ ο ΕΦΕΤ ζητά από τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν για προληπτικούς λόγους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *