Τέλος καλό όλα καλά για το χθεσινό έκτακτο συμβάν στην σκόπελο

Οι περισσότερες έγκυες μεταφέρονται με Ι.Χ. ή με ταξί στα Νοσοκομεία όταν έρθει η ώρα του τοκετού. Η 16χρονη όμως αλλοδαπή από τη Σκόπελο όταν την έπιασαν οι πόνοι της γέννας επέλεξε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου με… σούπερ πούμα!
Στη Σκόπελο βρέθηκε η 16χρονη αυτές τις ημέρες προκειμένου να επισκεφθεί τους οικείους της που διαμένουν στο νησί.
Η νεαρή όμως που βρισκόταν στο….
μήνα της και περίμενε να γεννήσει δεν ανέμενε πως οι καιρικές συνθήκες θα της απαγόρευαν την επιστροφή της στο Βόλο.
Χθες το πρωί την έπιασαν οι πόνοι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου οι γιατροί την εξέτασαν, είδαν τη στάση που βρισκόταν το έμβρυο κι αποφάσισαν να γίνει η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου ο τοκετός να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.
Εξαιτίας όμως του απαγορευτικού στον απόπλου ειδοποιήθηκε από την 111 Πτέρυγα Μάχης αεροσκάφος σούπερ πούμα, το οποίο έφτασε στο νησί, προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο και παρέλαβε την νεαρή ετοιμόγεννη.
Στη 1.30 μετά το μεσημέρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη 16χρονη από τις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αγχίαλο και στις 2.10 μετά το μεσημέρι το ασθενοφόρο έφτασε στο Νοσοκομείο.
Οι μαιευτήρες ήταν ήδη ενημερωμένοι για το περιστατικό και ανέμεναν τη νεαρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τοκετός διεξήχθη ομαλά, ενώ η 16χρονη έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι βάρους 2.980 γραμμαρίων. Μητέρα και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας, ενώ φαίνεται πως η μικρή δεν θα πιστεύει πως ήρθε στον κόσμο με τόσο περιπετειώδη τρόπο.

http://skopelos-news.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Οι Θεοί τιμωρούν προς σωφρονισμόν. Τιμωρούν για να αποτρέψουν εις το μέλλον το Κακό. Οι Θεοί αποσκοπούν στην πρόληψη εκδικήσεων, διότι όπου δεν εφαρμόζεται το ανθρώπινο δίκαιο, εφαρμόζεται το Θεϊκό Δίκαιο. Ελάτε τώρα ναζωραίοι, κλάψτε και θρηνείστε για τις συμφορές που έρχονται καταπάνω σας.

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

    http://www.hellenicreligion.gr/

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ;;;;ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ …..
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ….ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΓΕΝΝΑ ;;;ΑΝΤΕ ΛΟΜΒΕΡΔΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ……

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ.ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΜΠΟΣΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΚΑ.ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΑΠΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ΄.ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΓΕ Η ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ;ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ;ΜΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΡΕ ΞΟΥ ΛΕΜΕ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Σωστός 11:59. Μεγαλεία και για το μούλικο (16χρονη μάνα).

    Σούπερ πούμα το αλβανό, όταν στα δημόσια μαιευτήρια αφήνουν ελεύθερα τα άλλα σαρκοβόρα "πούμα" προς κατασπάραξιν πορτοφολίων των συζύγων των επιτόκων…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΔΩ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΣΠΑΘΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *