Μάθανε πως …λαδωνόμαστε, πλακώσανε κι οι Τούρκοι.


Μη νευριάζετε δεν αναφερόμαστε στην Corruption Free Ελληνική επικράτεια.
Αλλά στην τέως Ελληνοκρατούμενη περιοχή της Αστόριας στη Νέα Υόρκη.
Αφού με την ανοχή και συνενοχή των αρμοδίων τέκνων της μάνας πατρίδας , τάισαν (και ταΐζουν) τους ομογενείς με ΕΞΤΡΑ μπασταρδεμένα , νοθευμένα και υποτιθέμενα παρθένα ελαιόλαδα “Καλαμάτας”, μπήκαν και οι γείτονες εξ Ανατολών στο χορό της…
απάτης.
GOURMET Deli και μεγαλομπακάλικα έχουν πλημμυρίσει από “ελαιόλαδα” πού πίσω γράφουν Made in Turkey, και μπροστά έχουν Ιταλο-Ελληνικά λογότυπα.
Όσο για το περίφημο -και κατά δήλωση του Distributer- παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας η “ΛΑΚΩΝΙΑ”, (κλικ) που αποδείχθηκε 100% νοθευμένο σογιο-πυρηνέλαιο, και για το οποίο …
έγιναν 15 επερωτήσεις στη Βουλή (και τίποτα άλλο), ακόμα κυκλοφορεί στα χαμηλά ράφια των μεγάλων ομογενειακών Σουπερ Μάρκετ.
Ακόμα, οι άπληστοι ελληνικής καταγωγής μεγαλομπακάληδες της Μεσογείου εξακολουθούν να ατιμάζουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν οι ξενιτεμένοι συμπατριώτες για τα εισαγόμενα προϊόντα της Greek γής.
Σε λίγο φωτό και ξεκατίνιασμα.
P.s. Ανυπόστατες φήμες μιλούν ότι της 9 του μήνα που έρχεται ο Σαμαράς (γνωστός ως πρωθυπουργός), επειδή κάτω στον ΟΗΕ στο Manhattan θα ασχολούνται με τα της Συρίας, μέχρι να τον φωνάξουν για τσάι και συμπάθεια, ο Αντώνης θα ανηφορίσει προς την Αστόρια για να φάει μια greek salad με τους ντόπιους Ελληνοαμερικάνους (και πιθανούς ψηφοφόρους).
Έχει γούστο στη σαλάτα να τουν βάλουν λάδι από τον τόπο του , “ΛΑΚΩΝΙΑ”?

http://euro-crimes.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *