Αυτό είναι χούντα – Η εξέγερση έρχεται…

Η ηθοποιός, Άννα Βαγενά, στη χθεσινή εκπομπή στο ΜEGA΄΄ Ανατροπή΄΄ με τον Γιάννη Πρετεντέρη, εξέφρασε απόλυτα τον μέσο Έλληνα με αφορμή την επίσκεψη της Α.Μέρκελ στην Αθήνα και τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Οι απαγορεύσεις των συναθροίσεων σε δημόσιο χώρο παραπέμπουν σε άλλες εποχές, είπε και διευκρίνισε, ΄΄αυτό είναι χούντα΄΄.

Απ’ αυτή τη Χούντα όμως ποιος θα……
μας προστατέψει; Ουδείς, από ότι φαίνεται. Επιβάλλεται και μάλιστα με τη συμβολή των παραγόντων και των λόμπυ που δρουν στη Ελλάδα μας.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πώς έφτασε εδώ η Ελλάδα, για τις μίζες των πολιτικών, την κακοδιαχείριση και την ουσία της δημοκρατίας που είναι ο σεβασμός στους εργαζόμενους, στους θεσμούς και το περιβάλλον για να πάρει την απάντηση από τον κ. Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού επιμελητηρίου, ΄΄Δεν είσαι στο σανίδι κ. Βαγενά΄΄.

Ποιος μίλησε;

Γνωρίζει ο κ. Μίχαλος τι σημαίνει να είσαι φτωχός, άνεργος και εξαθλιωμένος;

Μπορεί να καταλάβει ο βολεμένος και κομματικός παράγοντας της ΝΔ κ. Μίχαλος, πως μπορεί να ζει το 50% των ελληνόπουλων που έχουν μείνει χωρίς δουλειά;

Μπορεί να κατανοήσει ο κ. Μίχαλος, πως μπορεί να επιβιώσει ο εργαζόμενος των 500 ευρώ;

Μπορεί να κατανοήσει ο κ. Μίχαλος πως νιώθει ο μέσος έλληνας που δεν διαθέτει το λεγόμενο ΄΄μέσο΄΄ για να βρει μία δουλειά;

Μπορεί να κατανοήσει ο κομψός και αριστοκράτης συνδικαλιστής κ. Μίχαλος, πως είναι να ζεις με δανεικά από συγγενείς και φίλους;

Μπορεί να κατανοήσει κ. Μίχαλος ότι η Ελλάδα ξεπουλιέται με τη συμβολή της Μέρκελ και των υπολοίπων ευρωπαίων και Αμερικανών;

Σίγουρα ΟΧΙ.

Για αυτό ο κ. Μίχαλος οφείλει να είστε προσεχτικός στα λεγόμενα του, αν θέλει κι αυτός να μη γίνει αποδέχτης ακραίων πράξεων αντίδρασης από τον θυμωμένο Έλληνα πολίτη. Τα γιουχαϊσματα και τα γιαουρτόματα θα φτάσουν και στους κομματικούς συνδικαλιστές.

Κι αυτό δεν είναι καθόλου μακρινό σενάριο…

Ο κ. Μίχαλος, ένας εκ των υπευθύνων κομματικών συνδικαλιστών για τη κατάντια αυτής της χώρας, δεν μπορεί να καταδικάζει τη λαϊκή οργή των Ελλήνων.

Οι θεατρινισμοί πλέον ανήκουν περισσότερο στους πολιτικούς και στους κομματικούς συνδικαλιστές και λιγότερο στους ηθοποιούς.

Φτάνει πια ο εμπαιγμός.

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις στη σημερινή επίσκεψη της σκληρής Μέρκελ βεβαίως είναι ΧΟΥΝΤΑ.

Και η εξέγερση δεν θα αργήσει.

Τότε ο κάθε Μίχαλος, συνδικαλιστής, πολιτικός και παρατρεχάμενος, θα κατανοήσουν πολλά…

Ίσως όμως να είναι αργά.

http://www.briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *