Άνεμος αλλαγής στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα με την Υποψηφιότητα του Ζαχαρία Ζούπη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Την ώρα που ο Ζαχαρίας Ζούπης και η παράταξή του, “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”, έχουν σαφές προβάδισμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ο πόλεμος εναντίον του…

όλο και μεγαλώνει από τους γνωστούς παλαιοκομματικούς μηχανισμούς που βλέπουν ότι χάνουν την εξουσία που είχαν επί δεκαετίες.

Την ίδια ώρα ο Ζαχαρίας Ζούπης και η “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” απέναντι στις προβοκατόρικες, υπόγειες επιθέσεις απαντάνε με συνεχείς εκδηλώσεις, με περιοδείες σε καφενεία, λαϊκές, ομιλίες σε σπίτια και άλλα πολλά. Είναι προφανές ότι κινούνται με εργατικότητα και μεθοδικότητα και είναι συνεχώς δίπλα στους πολίτες.

Επίσης να θυμίσουμε ότι είναι οι μοναδικοί που τρέχουν 3,5 χρόνια τώρα και κάνουν τα πάντα για να μη διαλυθεί ο Δήμος, αυτοί που μάχονται μέσα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στους Γιώργο Τσιρίδη και Χρύσα Μυριαλή που σε συνεννόηση με τον Ζαχαρία Ζούπη έχουν μια πολύ σημαντική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ποτάμι από τι φαίνεται δε γυρίζει πίσω. Αυτό δείχνει και η συσπείρωση γύρω από τον Ζαχαρία Ζούπη ανθρώπων από όλο το φάσμα των πολιτικών και τοπικών παρατάξεων. Παρ όλα αυτά, ο Ζούπης συνιστά συνέχεια δουλειά, ηρεμία, αποφυγή ανούσιων αντιπαραθέσεων και συνεχή επαφή με τους δημότες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *