Η πατρίδα μας σε τροχιά αφανισμού

Πλέον όλοι έχουμε καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται στην Ελλάδα. Όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμα, τότε ή ηλίθιος είναι ή ζει σε άλλο πλανήτη…
1) Η κρίση ήταν τεχνητή!

2) Οι «πολιτικοί» μας δουλεύουν για ξένα συμφέροντα

3) Οι Έλληνες πλέον έχουν τελειώσει ως έθνος, αφού η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας είναι γεγονός. Σε 10-20 χρόνια από τώρα, μαθηματικά, οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες στην Ελλάδα. Και όπως όλοι γνωρίζουν, το 90% των μουσουλμάνων είναι φανατικοί και δε θα διστάσουν να μας σφάξουν για το Ισλάμ.

4) Η Ελλάδα έχει ενεργειακούς πόρους, κάτι που μας απέκρυπταν τόσα χρόνια, και πλέον οι τοκογλύφοι και οι πλούσιοι της γης θέλουν ένα κομμάτι της πίτας

5) Η Ελλάδα είναι καλό οικόπεδα, και πρέπει να κοπεί σε κομμάτια και τα μοιραστεί.

Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Και πρέπει πλέον να το πάρουμε όλοι χαμπάρι. Κάποτε λέγαμε: «Δεν μπορεί να εμφανιστεί κάποιος που αγαπά την πατρίδα για να μας σώσει!» Όπως όμως βλέπετε, το να αγαπάς την πατρίδα δεν αρκεί. ΠΡΕΠΕΙ να παίζεις το παιχνίδι της ελίτ. Των ισχυρών της γης. 

Οι σημερινοί πολιτικοί έχουν κατακλέψει τη χώρα εδώ και 40 χρόνια, έχουν πάρει μίζες εδώ και 40 χρόνια, έχουν φτιάξει βίλες, έχουν κάνει τα απίστευτα εδώ και 40 χρόνια. αλλά παρόλο αυτά κυκλοφορούν ελεύθεροι, και τώρα μας υπόσχονται ότι θα μας «σώσουν». 
Η δικαιοσύνη κοιμάται, και κανείς δεν τους ενοχλεί. Από την άλλη, ένα πολιτικό κόμμα με 20% δύναμη χαρακτηρίστηκε μέσα σε 40 λεπτά «εγκληματική οργάνωση» και σχεδόν όλοι οι βουλευτές μπήκαν φυλακή. Είναι αυτό δημοκρατία; Είναι αυτό δικαιοσύνη; Ασφαλώς και όχι!

Δυστυχώς όμως το παιχνίδι έχει τελειώσει και απλά πρέπει να το αποδεχτούμε.

Εγώ όμως δεν το δέχομαι!………………. ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ!

Θα κάνω τα πάντα, ώστε οι σημερινοί πολιτικοί μπουν φυλακή!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *