Φωτογραφία ντοκουμέντο: Το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης οπλοφορεί

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη, ο οποίος μετά την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων προέκυψε πως…

είναι ένα από τα άτομα τα οποία επικοινώνησαν με τον Γιώργο Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας. 
Παράλληλα, νέες φωτογραφίες έρχονται στη δημοσιότητα στις οποίες ο επικεφαλής του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια κρατά ένα πιστόλι, το οποίο μάλιστα έχει και ισχυρό ναζιστικό συμβολισμό, καθώς πρόκειται για το «εκλεκτό» πιστόλι που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί κατά τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο, το Walther PP. 
Αιχμές για «δωράκια» από το Ταμείο της Χρυσής Αυγής Την ίδια στιγμή, το Εθνος επικαλείται την συνέντευξη πρώην μέλους του νεοναζιστικού μορφώματος στην εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία ο Γιώργος Πατέλης αν και δηλώνει άνεργος και αυτός και η γυναίκα του, έχουν ένα πολυτελές επίπεδο διαβίωσης. 
Συγκεκριμένα, το πρώην μέλος της Χ.Α. καταγγέλλει πως ο Πατέλης με την γυναίκα του ζουν δε ένα αρκετά μεγάλο σπίτι χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους και μάλιστα περηφανεύονταν γι αυτό. 
Σύμφωνα με το πρώην μέλος της Χ.Α., ο Πατέλης φέρεται να έχει βάλει «χέρι» στο ταμείο της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, το τάγμα εφόδου που θεωρείται από τα πιο ισχυρά τμήματα της Χρυσής Αυγής. 
Που βρίσκεται ο Πατέλης Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεοναζί επικεφαλής της Τ.Ο. Νίκαιας, είναι εξαφανισμένος καθώς φοβάται την σύλληψη του για την εμπλοκή που φέρεται να έχει στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία εναντίον του.
Φωτογραφία: ΕΘΝΟΣ
iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *