Α.Γκλέτσος: “Μένω στο υπόγειο της μητέρας μου”

Το πού μένει αλλά και τους λόγους για τους οποίους έχει αποφασίσει να μένει εκεί μίλησε ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος.

Ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά αποκάλυψε ότι μένει ακόμη στο υπόγειο της μητέρας του. «Κατά τη δική μου άποψη, ένας πολιτικός που είναι αιρετός πρέπει να κάνει κάποια πράγματα. Οφείλει να παιδεύει, να εκπαιδεύει, να αυτοπεριορίζεται αλλά και να συμπάσχει με τον κόσμο. Ένας άνθρωπος που είναι αιρετός πρέπει να έχει ένα επίπεδο ζωής που να είσαι ίσο, ίσως και κατώτερο, από το μέσο όρο των πολιτών που τον έχουν ψηφίσει για να διαχειρίζεται τις ζωές τους. Για όλα αυτά λοιπόν μένω ακόμη στο υπόγειο της μητέρας μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, μίλησε, όμως και για την 12χρονη κόρη του η οποία όπως αποκάλυψε του κάνει σκληρή κριτική αλλά και τον έχει κάνει να βάλει τα κλάματα. «Πολλές φορές έχω κλάψει για την κόρη μου. Έχω κλάψει από συγκίνηση και χαρά για μικρά πράγματα. Αν και τα μικρά πράγματα είναι εκείνα που τελικά μετράνε περισσότερο στη ζωή». Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου; «Τι λες τώρα; Με τίποτα. Παναγία μου, με τίποτα…».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *