ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ . . . . .

Αφού άδειασαν τις ακριτικές περιοχές της Πατρίδας μας από κατοίκους. Εξορίστηκαν οι Δάσκαλοι, οι Στρατιώτες, οι Γιατροί, , οι Αστυνόμοι, οι Ταχυδρόμοι, οι Έμποροι και ότι,δήποτε συνέχει έναν κοινωνικό ιστό, απομένοντας για την τιμή των όπλων μόνον λίγοι και λησμονημένοι Ιερείς , ετοιμάζονται τώρα με πολύ έξυπνο τρόπο να γεμίσουν τα κενωθέντα χωριά μας και μάλιστα αυτά τα ηρωικά χώματα της Ηπείρου μας με φερμένα φυτώρια μουσουλμάνων νέων( το μέλλον τα Ελλάδος).

Εκεί που το χώμα ακόμα πορφυρίζει αχνό από το αίμα των πατεράδων και…..
παπούδων μας που σκοτώθηκαν ή ακρωτηριαστήκαν… στην μάχη εναντίον του Γερμανικο-Ιταλικού Φασισμού.

Εκεί σε λίγο θα γεμίσει και θα ξεχειλίσει ,γενιά την γενιά, από ορδές Μουσουλμάνων γνωστών έως το μεδούλι τους για την αποστροφή και το μίσος για ο,τιδήποτε Ελληνικό και Χριστιανικό.

‘Ηδη εδώ και καιρό έχουν εποικοίσει εκατοντάδες ασιατοαφρικανών χασομέρηδων και τροφίμων από την φορολογία του ταλαιπωρημνένου Ελληνικού Λαού στην Ηρωική Κόνιτσα υπό το πρόσχημα της παρασχέσεως φροντίδας σε εγκαταλελειμένα μεταναστών παιδιά, αφού πολλοί από αυτούς καθώς αναφέρουν οι Κονιτσιώτες είναι ήδη ενήλικοι και κάποιους τους κατατρέχει ακόμη και η ΙΝΤΕΡΠΟΛ.

Από τότε μάλιστα που εγκαταστάθηκαν οι μετανάστες σ’αυτήν την ακριτική πόλη, το Εκκλησάκι της Αγίας βαρβάρας στην Κόνιτσα(εκεί που συνήθιζε να προσεύχεται ο Γέροντας Παίσιος μικρός )έχουν σημειωθεί πολλές απεχθείς βεβηλώσεις στις Ελληνικές σημαίες και μέσα στην Αγία Τράπεζα

Επίσης από έγκυρες πηγές μαθαίνουμε ότι εντός ολίγου πρόκειται να εγκατασταθούν στην ακριτική και Ιστορική Πωγωνιανή, που έχει ήδη θλιβερά ερημώσει ( γενέτειρα του Προέδρου της Δημοκρατίας) εκατοντάδες Πακιστανοί, (υποστηριζόμενοι από το πρόγραμμα *Κιβωτός*) ευέλπιδες των σχεδίων της Νέας Τάξης με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί χρόνο με τον χρόνο η πληθυσμιακή μορφή της πατρίδας μας και να πρέπει ύστερα να ψάξεις με φανάρι να βρείς στον τόπο αυτό κανέναν Έλληνα.

Λοιπόν, για τους μουσουλμάνους Εποίκους φροντίδα και ενδιαφέρον?

Για τον Ελληνικό ταλαιπωρημένο Λαό ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ?

Ας ασχοληθεί επιτέλους η «ΚΙΒΩΤΟΣ»με ,με τον ταλανιζόμενο Ελληνικό Λαό και τα παιδιά του ,που αγωνιά και αγωνίζεται , απολύεται, εξαθλιώνεται,γκρεμίζονται τα όνειρά του,αυτοκτονεί ,καταστρέφεται, ματώνει, ξευτιλίζεται ,

Ας φιλοξενήσει και ας θρέψει σ’αυτά τα όμορφια χωριά της Ηπείρου τις ταλαιπωρημένες και εξαθλιωμένες Ελληνικές οικογένειες που βρίσκονται κυριολεκτικά στα όρια τους

Το δε Πακιστάν Ας σταματήσει επιτέλους να διαθέτει τα δισεκατομύρια του στις κατασκευές ατομικών βομβών και ας καθίσει να φροντίσει τους υπηκόους της.

(Υ.Γ. Επ’ευκαιρίας ας στείλει η κ.Διαμαντοπούλου λίγους από τους 250 νεοδιοριζομένους Ιεροδιδασκάλους του Κορανίου και στην Ήπειρο, θα είναι πλέον αναγκαίοι)

ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *