Η αφελής αντιαιρετική προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής

Τα κατωτέρω από αναμορφωτή των πολιτικοθρησκευτικών ηθών:

«Τα ξυρισμένα κεφάλια, τα δερμάτινα μπουφάν με τους αγκυλωτούς σταυρούς, οι αλυσίδες στα χέρια, οι σβάστικες, οι στολές παραλλαγής και οι αρβύλες, είναι το στίγμα μιας άλλης «φυλής». Η αποκάλυψη ενός άλλου περιθωριακού φαινομένου, που αυτοαποκαλείται «σκίνχεντ» ή «νέο-ναζί»!… Αποτελείται από παιδιά που βρίσκονται στη εφηβεία από 13 ως τα 20 χρόνια τους. Μια κατάσταση που έχει αφήσει άφωνη τη σύγχρονη κοινωνία. Γιατί μετά από τόσες φρικαλεότητες, μετά από τόση αιματοχυσία και καταστροφή σε….
παγκόσμιο επίπεδο, που στα σίγουρα γύρισε πίσω το ρολόϊ της ανθρώπινης ιστορίας… ποιος θα πίστευε πως οι φασίστες και οι ναζιστές θα εύρισκαν σήμερα οπαδούς και μάλιστα στη νεολαία; …Σε ποια ιδεολογική και πνευματική πενία και σε ποια παιδαγωγική παράλυση, πατάει ο νεοναζισμός για να ντύσει νέα παιδιά στα «μαύρα» και να σκορπίζει την αγριάδα στην ψυχή και το κορμί τους; (προφητικό κείμενο πριν από 24 χρόνια)….. Ένας σκίνχεντ σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Ελλάδα απαντά:

«Εμείς είμαστε εθνικοσοσιαλιστές πατριώτες. Ιδεολογία μας είναι η ελληνική φυλή και η λευκή φυλή. Την επανάσταση που θέλουμε να επιβάλλουμε θα την επιβάλουμε με το ξύλο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα άλλο μέσο» Ένα από τα μουσικά ιδιώματα που ακούνε τα νεαρά μέλη της Χρυσής Αυγής και προβάλλονται θετικά από τις μουσικοδισκοκριτικές του Μετώπου Νεολαίας Χρυσής Αυγής και ως μυητικό προπαγανδιστικό υλικό στις τάξεις τους είναι η μουσική των skinhead, white power μουσική, οι (φυλετικό punk – μουσική των σκίνχεντ), R.A.C. (rock against communism αλλά και rock against capitalism). Γράφτηκε και σχετικό εγχειρίδιο για τους σκοπούς αυτούς, εκτός του ότι συστηματικά και στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή υπάρχει μόνιμη στήλη (το μυστικό του ατσαλιού), και στα περιοδικά τους, ιδιαίτερα στο περιοδικό της νεολαίας τους Αντεπίθεση που τον τελευταίο καιρό έχει αραιώσει κατά πολύ την τακτική, μέχρι πρότινος, κυκλοφορία του.

Και το σΧόλιο :

Με αυτά και κάτι σαν αυτά, οι επιφορτισμένοι του αντιαιρετικού πολιτικοθρησκευτικού αγώνα νομίζουν ότι κάτι καλό προσφέρουν, ώστε να διαφυλάξουν τη νεολαία από την παγίδα της Χρυσής Αυγής. Από το μυαλό τους ούτε καν περνά να ψάξουν να βρούν ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τις δισκογραφικές εταιρείες, το λεγόμενο “promotion” ή “life style”, το οποίο “λανσάρουν” κάποιοι αμειβόμενοι για να δημιουργούν πρότυπα στη νεολαία. Αν έκαναν τον κόπο, δεν θα δυσκολεύονταν να βρούν ότι όλα τελούν κάτω από τον έλεγχο των σιωνιστών και τη δημοκρατία τους. Αυτοί είναι υπεύθυνοι. Χρησιμοποιούν τη σάπια ελευθερία αυτής της αισχρής δημοκρατίας προκειμένου να προκύπτουν διχαστικά κοινωνικά φαινόμενα – τα λεγόμενα “κοινωνικού αυτοματισμού” – που οδηγούν με πάσαν βεβαιότητα σε ακραίες καταστάσεις. Ακριβώς, διότι είναι ακραία και η σιωνιστική δημοκρατία. Τούτο όμως δεν το αντιλαμβάνονται οι αφελείς αντιαιρετκοί προπαγανδιστές, που σφυροκοπούν ανελέητα τη Χρυσή Αυγή.

“Πάσαλος πασάλω εκκρούεται”, έλεγαν οι σοφοί πρόγονοι.

http://kyprianoscy.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *