Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ…!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Όσοι μεγάλωσαν την εποχή μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι το 1970, ξέρουν πολύ καλά τι έχουν περάσει και μάλιστα πολύ καλλίτερα αυτοί που έζησαν στην
επαρχία.
Το όνειρο  το κάθε Έλληνα ήταν να μάθει γράμματα για να ξεφύγει από την φτώχια και να ζήσει το όνειρο που του έδειχναν οι Ελληνικές ταινίες της εποχής, οι οποίες ακόμα και σήμερα μας περνούν σπουδαία μηνύματα  της σημερινής πραγματικότητας.

Ποτέ δεν χώρισαν
Από την περίοδο της μεταπολίτευσης και όταν οι φτωχοί Έλληνες άρχισαν να έχουν πρώτο στόχο την μόρφωση, φτάσαμε στο 2000 να γίνουμε όλοι «ίσια κι όμοια».
Ποιος φανταζόταν το 1965 ότι ο φτωχός βιοπαλαιστής του μεροκάματου, ο σκουπιδιάρης,  θα πήγαινε διακοπές στα ίδια μέρη και θα διασκέδαζε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως ο μεγαλογιατρός, ο μεγαλοδικηγόρος, ο βουλευτής, ο υπουργός;
Φτάσαμε σε επίπεδα να μας ζηλεύουν οι απόδημοι Έλληνες του εξωτερικού, της Αμερικής του Καναδά,  της Αυστραλίας κλπ, και μάλιστα να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή τους.
Το 2004 γίναμε το επίκεντρο του κόσμου με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και μάλιστα κερδίζοντας με το σπαθί μας τα διεθνή εύσημα.

Μετά την μεταπολίτευση το 1974 έως το 1981 στην ουσία έγινε ο εκδημοκρατισμός και η «αναγνώριση» όλων των πολιτών χωρίς καμία αμφιβολία.
Κάποτε έπρεπε να σταματήσει «η ανάπτυξη του Έλληνα», «ως εδώ»…!!!
Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»
Όλοι οι προοδευτικοί Έλληνες εκείνης της εποχής, μιλούσαν για έναν και μόνο εχθρό του λαού και αυτά που έλεγαν, ακόμα και οι 30άρηδες της εποχής δεν τα καταλάβαιναν , γιατί δεν τα είχαν νοιώσει στο πετσί τους.

Μόνο οι παλαιότεροι μιλούσαν με φόβο για την επάρατο δεξιά και ήθελαν με κάθε τρόπο να την κλείσουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας γιατί την είχαν ζήσει για τα καλά στο πετσί τους.
Να που σήμερα όλα είναι μπροστά μας και μιλούν από μόνα τους, γιατί στην ουσία δεν μπόρεσε ο Ελληνικός λαός να εκτίμηση την ευμάρεια και όλα τα παραπάνω και άρχισε να  παραμυθιάζεται με αυτά που του σερβίρουν για  αποκατάσταση της δημοκρατίας της «τάξης» στην Ελλάδα και κουραφέξαλα.

Κάποιοι θέλουν να μας πάνε σε εκείνη την εποχή με κάθε τρόπο γιατί έχουν χάσει κεκτημένα τους και με έναν μορφωμένο λαό κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο.
Θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να παριστάνουν του διαχειριστές του Ελληνικού πλούτου και το  διαφέντεμα του Ελληνικού λαού.

Αφού κατάφεραν να κοιμήσουν τον Ελληνικό Λαό  και κοντεύουν να του τα πάρουν όλα, σε συνεργασία με τους ξένους «Φιλέλληνες»  προσπαθούν να τον κάνουν να μην σηκώσει κεφάλι για τα επόμενα 50 ίσως και περισσότερα χρόνια.
Επιδιώκουν μια  Ελλάδα της φτώχιας, με το λυχνάρι, τα συσσίτια, τα προνοιακά επιδόματα, της ανέχειας, της αμορφωσιάς, του χαμηλού ορίου βιωσιμότητας, και έναν λαό υποτελή και με διαρκές υποζύγιο ατέλειωτων φόρων όπως εκείνη του 1965.
Θέλουν να θεωρούν ότι κάνουν και χάρη στον Ελληνικό Λαό που αναλαμβάνουν την ευθύνη για να τον κυβερνήσουν.

Όλα είναι τόσο καλοσχεδιασμένα και πολλές φορές μάλιστα μιλάνε από μόνα τους, άσε που και αυτοί που εμφανίζονται στο προσκήνιο μας τα λένε κατάμουτρα.
Το παιγνίδι στήθηκε πολύ νωρίς με  Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες στην ουσία θέτουν την Ελλάδα υποζύγιο της Ευρώπης και καθορίζουν το μέλλον της για ανυπολόγιστο χρόνο.
Μέχρι το 1996 κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το βασικό εμπόδιο στην υλοποίηση του σχεδίου τους ήταν ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο οποίος είχε μιλήσει για την Ευρώπη που μας ετοίμαζαν σε συνέντευξη του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την διαρκή διαμάχη των οικογενειών ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για την επικράτηση του κέντρου με το δεδομένο ότι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θεωρεί ότι το κληρονόμησε από τον θείο  του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
Ενδιαφέρον έχει για το ποιοί έβαλαν την υπογραφή τους  στις τρις καθοριστικές συνθήκες για την χώρα μας.

Η Συνθήκη του Μάαστριχτ, που έλαβε το όνομά της από την πόλη Μάαστριχτ στην οποία υπεγράφη στις 7 Φεβρουαρίου του 1992.Εκ μέρους της Ελλάδας υπεγράφη από τον Υπουργό Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Ευθύμιο Χριστοδούλου.
Η Συνθήκη της Λισσαβώνας, γνωστή και ως «η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη», είναι διεθνής συνθήκη που τροποποιεί τις ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007. Εκ μέρους της Ελλάδας επεγράφη από τον  Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή  και την Υπουργό εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Το Ευρωσύνταγμα συμφωνήθηκε από τις κυβερνήσεις των 25 κρατών μελών και υπογράφηκε σε μια τελετή στην Ρώμη στις 29 Οκτωβρίου 2004.Εκ μέρους της Ελλάδας επεγράφη από τον  Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή  και την Υπουργό εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ποτέ στην ουσία δεν τα έσπασαν ο ΣΑΜΑΡΑΣ με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ , απλά είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος και με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ισορροπιστή, και σήμερα ο ΣΑΜΑΡΑΣ έχει αναλάβει για ακόμα μία φόρα όπως και το 1993 να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Ας δούμε τώρα με δυο λόγια πως πετυχαίνουν τον σκοπό τους.

1.       ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Έπεσαν με τα μούτρα να διαλύσουν την  πολιτική δύναμη που έφερε τον λαό  στην εξουσία που δεν είναι άλλη από  το ΠΑΣΟΚ  και μάλιστα φρόντισαν να απαξιωθεί ιδεολογικά και πολιτικά σε τέτοιο βαθμό που να μην υπήρχε καμία δυνατότητα ανασυγκρότησης, εκμεταλλευόμενοι από την μία την « ομηρεία» των στελεχών του  και φυσικά από την άλλη  τα ελλείμματα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Τώρα τα περί μιζών και συνεχώς δανεικών είναι κουραφέξαλα.
Δες τε ότι για 95 εκατομμύρια € παρέδωσαν την Αγροτική τράπεζα αξίας 25 δίς €

2.       ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Το κράτος που στην ουσία αποτελεί τον αναπτυξιακό βραχίονα μιας χώρας έπρεπε να απαξιωθεί και καίριοι τομείς του να καταργηθούν κυρίως αυτοί που δημιουργούσαν πλούτο στη χώρα και ανέβαζαν το επίπεδο του Ελληνικού λαού, όπως το κλείσιμο του ΟΕΚ και ΟΕΕ που είχαν εξασφαλίσει κατοικία στο 30% του Ελληνικού λαού και  κρατούσαν το πολιτιστικό και συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας  και κατάκλεψαν  την περιουσία τους12 δις €, έκλεισαν μαύρη τρύπα στο ΙΚΑ 2,5Δις € και έκλεψαν και 1 δις € μετρητά.
Μην ξεχνάμε το κλέψιμο των Διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων 25 δις €

3.       ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Από την μία, όλοι είμαστε τεμπέληδες και κλέφτες αποδεχόμενοι χωρίς αντίρρηση επί της ουσίας το « όλοι μαζί τα φάγαμε».
Από την άλλη μας έκλεψαν 200 δις € για την ενίσχυση των φίλων τους τραπεζιτών.

4.       ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
Υποβάθμιση των σχολείων, πανεπιστημίων, επιστημονικών φορέων, δικαιοσύνης, τοπικής αυτοδιοίκησης συνδικαλιστικού κινήματος κλπ, και αντί να θεραπεύσουμε τα συστήματα τα απαξιώνουμε, σήμερα δε επιχειρείται και η απαξίωση του Ελληνικού Στρατού.

5.       ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Επετράπη αρχή γενομένης από τον σημερινό πρωθυπουργό κ. ΣΑΜΑΡΑ η άναρχη είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα και σήμερα απειλείται η κοινωνική και θρησκευτική αλλοίωση του κοινωνικού ιστού της χώρας.

6.       ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Ο Ελληνικός λαός ευρίσκεται σε διαρκεί απειλή και σύγχυση εναρμονισμένος με το δόγμα του Σοκ, χωρίς να μπορεί να ονειρευτεί το αύριο.  
Η  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι, είναι ότι σήμερα αυτό που βιώνουμε στην ουσία είναι η επάνοδος της ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΔΕΞΙΑΣ και μάλιστα με πολύ εκδικητικό τρόπο, τέτοιο που για τους γέροντες θα τους θυμίσει την περίοδο της κατοχής.
Είναι αποφασισμένοι για όλα και το σχέδιο τους είναι το ακόλουθο:
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ αφού θα τα πάρει όλα από τον Ελληνικό λαό και  θα τον φέρει σε εξέγερση, τότε θα παρουσιαστεί η υγειής δεξιά που σήμερα είναι 6 κομμάτια (ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΩΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ-ΣΑΜΑΡΑΣ), ενωμένη υπό τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  για να «σώσει» άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό.
Από την άλλη η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει στην ουσία γίνει 58 κομμάτια και βρίσκεται σε κίνδυνο να μην μπει στην βουλή, δεδομένου και του γεγονότος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει αρμέξει για τα καλά και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ για κάποιο λόγο “ακολουθεί” πιστά τον ΣΑΜΑΡΑ…!!!

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτάμ μας ρίχνουν στο τραπέζι και τα “ποτάμια” ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, που θα “φροντίσουν” να θολώσουν το τοπίο εντελώς  με ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, για να μας πάρει και να μας σηκώσει…ΟΛΟΤΕΛΑ.!!
Για την ολοκλήρωση βέβαια του σχεδίου τους βοηθάμε και εμείς γιατι μας αρέσει να εθελοτυφλούμε και να φροντίζουμε για την ψευδοπληροφόρηση μας από τα παπαγαλάκια τους.

http://thoureios.blogspot.gr/2

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *