Χρυσή Αυγή: «Είμαστε θύματα της πιο άθλιας σκευωρίας»

Η σιωπή του Αντώνη Σαμαρά και το ταξίδι στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Ρουπακιώτη, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: …

«O Σαμαράς δεν τόλμησε να απαντήσει στις βαρυσήμαντες καταγγελίες Ρουπακιώτη για εντολές από ξένα κέντρα που οδήγησαν στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μιλά για υπαγόρευση των διώξεων από την Κομισιόν και τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις και ο πρωθυπουργός σιωπά, τότε τα πράγματα είναι σαφή: η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα της πιο άθλιας, ξενοκίνητης σκευωρίας της νεότερης πολιτικής μας Ιστορίας.
Η χρονική σύμπτωση των διώξεων με τα ταξίδια Σαμαρά σε ΗΠΑ και Ισραήλ επιβεβαιώνουν απόλυτα τον ισχυρισμό μας αυτό. Η Χρυσή Αυγή έκανε το έγκλημα να διεκδικήσει μία ανεξάρτητη Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα δεσμά των τοκογλύφων και ικανή να εκμεταλλευθεί τον τεράστιο εθνικό της πλούτο προς όφελος του λαού μας. Αυτό δεν άρεσε στους ευρωπαίους τοκογλύφους, τους εβραίους και τους αμερικανούς, που επέβαλαν την πολιτική μας εξόντωση στα ξενοκίνητα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία θα συνεχιστεί παρά τις παράνομες διώξεις, τις άθλιες σκευωρίες και τις φυλακίσεις».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *