Δίνει «μάχη» για Εσιέν

Τον θέλει πολύ και το δείχνει. Ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση στον Μίκαελ Εσιέν, ανεβάζοντας αρκετά τα μπόνους επίτευξης των στόχων, τόσο για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αλλά και για τη συμμετοχή στο Champions League για τη σεζόν που έρχεται και για την επόμενη. Στις πάγιες απολαβές δεν πρότεινε κάτι παραπάνω, παραμένοντας στο 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά.
Ωστόσο, μειώθηκε σημαντικά η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές και οι «πράσινοι» περιμένουν άμεσα την απάντηση 32χρονου μέσου. Μπορεί αυτή να έρθει τις επόμενες ώρες, αλλά το πιο πιθανό τις επόμενες ημέρες και εκτιμάται ότι μέχρι τις 20 Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί θετικά ή αρνητικά η συγκεκριμένη υπόθεση.
Γέφυρα για Αμπέντ
Παράλληλα, προκύπτουν θετικά μηνύματα για την υπόθεση του Αμπέντ. Ο Αλγερινός χαφ έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση της Νιουκάστλ ότι είναι προς παραχώρηση και ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφή με τον αγγλικό σύλλογο. Επιπλέον, το «τριφύλλι» είναι διατεθειμένο να δώσει ένα σημαντικό πόσο φέτος για να ντύσει και πάλι στα πράσινα τον 22χρονο παίκτη.
Σύμφωνα με το Goal δίνει 300.000 στις «καρακάξες» για να τον κάνει δικό του. Πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βεβαίως, αλλά δύσκολα θα κολλήσει εκεί το θέμα. Αυτό φάνηκε και πέρυσι με το Αμπέντ να δείχνει διάθεση εδώ και καιρό να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *