Είναι επικίνδυνοι για τη χώρα – Στο δρόμο του Ραγκούση το μεταναστευτικό και από την ΝΔ

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Με ανεργία 27%, με 64% ανεργία στους νέους και με 1.000.000 λιγότερους Έλληνες μέσα σε μια δεκαετία λόγω μετανάστευσης, σύμφωνα πάντα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το ανίατο πνευματικά πολιτικό προσωπικό του Ελλαδιστάν, εξακολουθεί τις διευκολύνσεις υπέρ των ξένων μεταναστών – λαθρομεταναστών…
Ο έλληνας εμποδίζεται φορολογικά να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο λαθρομετανάστης υποκινείται νομικά να έρθει στην Ελλάδα να γεννήσει, αφού έτσι νομιμοποίηται αυτός και αργότερα όλο του το σόι με την συνένωση οικογενειών που προβλέπουν οι «καλοφτιαγμένοι» νόμοι.


Αντί η ελληνική πολιτεία να δώσει τα χρήματα των επιδομάτων ανεργίας ως επιδότηση εργασίας Ελλήνων σε γηγενείς για να δουλέψουν (έστω και στις φράουλες), προτιμά να διευκολύνει τους Πακιστανούς λαθρο-εργάτες να έχουν δουλειά για να στέλνουν εκτός Ελλάδας όλο το ρευστό, χωρίς ποτέ κανένας να ρωτά πόσα στέλνουν ή αν είναι δηλωμένα.

Τους μόνους εργάτες που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία είναι οι εσωτερικές αλλοδαπές νοσοκόμες, μόνο όμως όσο θα δουλεύουν σε πιστοποιημένους- συνταξιούχους μη αυτο-εξυπηρετούμενους βαριά αναπήρους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις (εσωτερικών νοσοκόμων- βοηθών) και λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, πρέπει το Κράτος να ορίσει έναν ελάχιστο μηνιαίο μισθό 400 ευρώ + 100 ευρώ ΙΚΑ, ούτως ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν η μαύρη εργασία σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το Ελλαδιστάν για να μην καταντήσει Αφγανιστάν είναι υποχρεωμένο να απαντήσει στο εξής ερώτημα: Θέλουμε μια τριτοκοσμική κοινωνία ή θέλουμε μια σύγχρονη κοινωνία;
Αν έχουμε επιλέξει να γίνουμε μια τριτοκοσμική κοινωνία, τότε ορθώς διευκολύνουμε τους τριτοκοσμικούς εργάτες να έρχονται.

Αν θέλουμε να γίνουμε σύγχρονη κοινωνία, τότε πρέπει να πριμοδοτηθούν οι ακριβοί εξειδικευμένοι μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα.

Αυτοί που προβάλουν τα τριτοκοσμικά επιχειρήματα ότι οι μετανάστες μαζεύουν τις ελιές και τα μαρούλια, είναι καιρός να μάθουν ότι σε όλον τον κόσμο οι ελιές, τα μαρούλια, οι πατάτες, το άρμεγμα, τα κρεμμύδια, τα πορτοκάλια, τα καρότα κ.α., γίνονται πλέον μόνο μηχανικά, χωρίς την χρήση των γεμάτων ηπατίτιδα χεριών των λαθρομεταναστών.

Πρόσφατα η Εύα Αντωνοπούλου δημοσιογράφος του Σκάι είπε ότι δεν παίρνουν οι ξένοι τις δουλειές των Ελλήνων γιατί αυτή δεν έχει δει κανέναν Έλληνα να δουλεύει στα φανάρια, λες και οι δουλειές στα φανάρια είναι το μέλλον της Ελλάδας, ή προσφέρουν στην ελληνική οικονομία ή λες και θεωρείται δουλειά η ημι-επετεία στα φανάρια. Αν είναι έτσι γιατί δεν πάει η ίδια να τα «κονομήσει»;

Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν ούτε Έλληνες οδοντογιατροί, γιατί στις τριτοκοσμικές οικονομίες οι οδοντογιατροί είναι στο πεζοδρόμιο (όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί) και τότε πάλι οι Εύα Αντωνοπούλου μαζί με τον Ευαγγελάτο θα υποστηρίζουν ότι δεν θέλουν οι Έλληνες οδοντογιατροί να δουλεύουν γιατί μόνο Ινδούς βλέπει στα υπαίθρια οδοντιατρεία της Ευρωπαϊκής Ισλαμαμπάντ… (λάθος της Αθήνας ήθελα να πω).

Κύριοι καπιταλιστές της ΝΔ, πρέπει να μάθετε ότι ο μετανάστης που δουλεύει ντιλίβερι, ανεξάρτητα από το εάν είναι νόμιμος ή παράνομος, αφαιρεί από την ελληνική οικονομία και δεν προσθέτει. Κι αυτό επειδή κάθε μήνα στέλνει εκτός Ελλάδος 300+ Ευρώ.

Αντίθετα ο μετανάστης που δουλεύει την Γερμανία μπορεί να στέλνει εκτός Γερμανίας κάθε μήνα 500 ευρώ, όμως αυτά επιστρέφουν πίσω πολλαπλάσια γιατί ο πατέρας του στο χωριό αγοράζει γερμανικά προϊόντα.

Μόνο σε εξαγωγικού προσανατολισμού οικονομίες είναι χρήσιμοι οι μετανάστες και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ντόπια εργατικά χέρια.

Αν συνεχίσουμε τις διευκολύνσεις των λαθρομεταναστών, σίγουρα σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν ούτε Έλληνες ταξιτζήδες, γιατί θα έχουν μετατραπεί τα ταξί σε φτηνά τρίκυκλα ποδήλατα, όπως αυτά των τριτοκοσμικών οικονομιών της νοτιοανατολικής Ασίας.
 kostasxan.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *