συμπλήρωμα μαγνησίου

Το συμπλήρωμα μαγνησίου SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC 100TAB ειναι κατάλληλο και για χρήση σε περίπτωση εμμηνόπαυσης.

Το μαγνήσιο βρίσκεται σε πολλές και διαφορετικές μεταβολικές διεργασίες του σώματός μας, οι οποίες είναι κρίσιμες όχι μόνο για το μεταβολισμό μας και τη θρέψη μας αλλά και για την ίδια την ζωή μας. Τα συμπτώματα έλλειψης σε μαγνήσιο συχνά εμφανίζουν μυϊκές κράμπες, κακή ποιότητα στον ύπνο μας, χρόνιους πόνους αλλά και φλεγμονές …

Είναι σημαντικό λοιπόν να προσφέρουμε στον οργανισμό μας την απαραίτητη δόση μαγνησίου που χρειάζεται μέσα από τη τροφή μας αλλά και με τη βοήθεια ειδικών συμπληρωμάτων μαγνησίου όπως το SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC 100TAB συμπλήρωμα μαγνησίου

Με το συμπλήρωμα μαγνησίου SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC 100TAB μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα προσλαμβάνουμε την κατάλληλη ποσότητα μαγνησίου παράλληλα με μία σωστή διατροφή, περιέχοντας τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο.
Τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο που θα μας βοηθήσουν παράλληλα με τη λήψη του συμπληρώματος μαγνησίουSOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC 100TAB μπορεί να είναι:
Λαχανίδες,Σουσάμι,Σπανάκι,Λευκά φασόλια,Φύκια,Κακάο,Σοκολάτα υγείας,Πατζάρια,Ξερά σύκα και βερίκοκα,Χουρμάδες,Αλεύρι σόγιας,Αμύγδαλα.
Το μαγνήσιο είναι βασικό στοιχείο των οστών και απαραίτητο για τη σωστή διανομή του ασβεστίου στον οργανισμό. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη σωστή παραγωγή του ιστού των οστών. Χρήσιμο συμπλήρωμα σε περιπτώσεις εμμηνόπαυσης. Η μία ταμπλέτα Calcium Magnesium plus Zinc συμπλήρωμα μαγνησίου παρέχει: ασβέστιο 333mg, μαγνήσιο 133mg, ψευδάργυρο 5mg. Κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όλα τα συμπληρώματα ασβεστίου ισχύουν οι παρακάτω αντενδείξεις- αλληλεπιδράσεις
Ασθενείς με υπερπαραθυρεοδεισμό ή καρκίνο δεν πρέπει να χρησιμοποιούν σκευάσματα ασβεστίου χωρίς σύσταση ιατρού. Η παρακολούθηση του ασθενούς θεωρείται επιβεβλημένη.
– Να μη λαμβάνονται συμπληρώματα ασβεστίου με αντί-υπερτασικά φάρμακα χωρίς ιατρική σύσταση και παρακολούθηση του ασθενούς από ειδικευμένο γιατρό.
– Η χρήση ασβεστίου μπορεί να επηρεάσει τη δράση των αντί-υπερτασικών φαρμάκων επαυξάνοντας τη δράση τους.
– Η ταυτόχρονη λήψη αντιυπερτασικών αναστολέων διαύλου ασβεστίου και Dicalcium Malate μπορεί να παρεμποδίσει τη δράση των φαρμάκων.
– Το ασβέστιο μπορεί να μειώσει την απορρόφηση διαφόρων φαρμάκων ή χημικών στοιχείων όπως είναι για παράδειγμα τα βιοφωσφορικά άλατα (etidronate), τα αντιβιοτικά φθοριοκινολίνες, 4-κινολίνες και τετρακυκλίνες και επίσης το στοιχείο φθόριο.
– Το ασβέστιο είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε με διαφορά τουλάχιστον τριών ωρών από άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα και μετά από έγκριση του θεράποντος ιατρού.
– Η ταυτόχρονη λήψη ασβεστίου με tamoxifen μπορεί να οδηγήσει σε υπέρμετρη αύξηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα.
Η σωστή ποσότητα σε μαγνήσιο είναι απαραίτητη για την πολύτιμη ηλεκτρολυτική ισορροπία που επηρεάζει μεταξύ άλλων και το νευρικό σύστημα.
Όταν το επίπεδο του μαγνησίου είναι πολύ χαμηλό στον οργανισμό μας τότε το άγχος και η κόπωση εμφανίζονται. Χρησιμοποιήστε το συμπλήρωμα μαγνησίου μαγνησίου SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC 100TAB και κρατήστε τον οργανισμό σας και τις λειτουργίες του στα σωστά επίπεδα

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *