Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ για τις ευρωεκλογές

O ελληνικός λαός πρέπει να απορρίψει τη λογική της «χαλαρής» και «χαβαλετζίδικης» ψήφου, που προτείνεται συνήθως στις ευρωεκλογές από διάφορους πολιτικούς χαμαιλέοντες…

Η ψήφος των πολιτών πρέπει να είναι απολύτως υπεύθυνη, εν γνώσει των ολέθριων συνεπειών που θα έχει η ανοχή του γερμανικού ηγεμονισμού, του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, των καταστροφέων του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Πρέπει να καταγγελθεί ο πολιτικός «Φαντομάς» και δράστης της λεηλασίας και υπερχρέωσης δεκαετιών, που επιχειρεί μιαν ύστατη απόδραση στο πολιτικό σκηνικό του μέλλοντος.

Πρέπει να τερματισθεί το φαινόμενο του «πράσινου μεταπραττισμού», που πατάει πάνω στο έδαφος περιβαλλοντικών και κοινωνικών κινημάτων για να εισπράξει πολιτική υπεραξία

Οι ευρωεκλογές πρέπει να οδηγήσουν στην αποδόμηση της σωτηριολογίας με όργανο την λιτότητα, όπως και στην αποδόμηση του πράσινου ψέματος σε όλες τις παραλλαγές του. Πρέπει να «προβάρουν» μια ευρύτατη κοινωνική και δημοκρατική συμμαχία των δυνάμεων της αντιμνημονιακής αλλαγής, που σήμερα έχουν ως πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *