Έβαλαν το όπλο στον κρόταφο ετοιμόγεννης γιατί… έτρεχε!

Παραλογισμός και ηλιθιότητα ήρθαν και συναντήθηκαν την περασμένη Τρίτη, όταν μια ετοιμόγεννη γυναίκα και ο άνδρας της κρατήθηκαν υπό την απειλή όπλου από αστυνομικούς γιατί… έτρεχαν να φτάσουν στο μαιευτήριο!

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα είπατε; Κι όμως, γίνονται στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Μπεν και η Ρέιτσελ Κόνεν ξεκίνησαν από το σπίτι τους για να πάνε στο μαιευτήριο. Είχε φτάσει η ώρα του τοκετού. Η ετοιμόγεννη γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να… πατήσει το γκάζι λίγο παραπάνω γιατί φοβήθηκε πως θα γεννούσε στο αυτοκίνητο.

Εκείνος την άκουσε αλλά ένα περιπολικό τους… έπιασε να έχουν υπερβεί το όριο ταχύτητας κατά 30 μίλια. Και άρχισε το… κυνηγητό! Άναψε σειρήνες το περιπολικό, «έπαιξε» και τα φώτα του, αλλά η Ρέιτσελ ζήτησε από τον Μπεν να μην σταματήσει αν δεν ήθελε το παιδί τους να γεννηθεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι ενημέρωσε το 911 αλλά το περιπολικό που τους κυνηγούσε δεν καταλάβαινε τίποτα. Ήθελε τόσο να σταματήσει τους… εγκληματίες, που τους έριξε καρφιά στο δρόμο και τους έσκασε τα λάστιχα!

Μοιραία, το αυτοκίνητο του ζευγαριού σταμάτησε αλλά ο εφιάλτης δεν είχε τελειώσει. Οι αστυνομικοί τους ανάγκασαν να κατέβουν από το αυτοκίνητο και να πέσουν στο έδαφος, ενώ τους σημάδευαν με τα όπλα τους!

Χρειάστηκε να περάσουν λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι η γυναίκα στης οποίας τον κρόταφο είχαν βάλει τα όπλα τους, ήταν έγκυος και ετοιμαζόταν να γεννήσει….

Το ακόμη πιο παράλογο είναι πως το ζευγάρι δεν έχει γλιτώσει ακόμα, αφού δεν αποκλείεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες γιατί δεν σταμάτησε στο σήμα του περιπολικού…

Πηγή: Daily Mail

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *