Τελευταία Νέα

Κρίμα…

Κρίμα που ακόμα και τώρα μερικοί ιστολόγοι δεν αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αλληλεγύη μεταξύ των Ελλήνων και συνεχίζουν να υπερασπίζονται το υπάρχον κομματικό σύστημα…
Δίαβασα ένα άρθρο μεταξύ αρκετών που επιτίθενται στην κίνηση των αγανακτισμένω Ελλήνων…

Μεταξύ πολλών έλεγε τα εξής:

”Μας σπρώχνουν απροκάλυπτα ΣΕ…..
ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κι εμείς σαν πρόβατα ακολουθούμε!”

”Αυτό που αγνοούν όμως οι περισσότεροι στον τόπο μας, είναι, πως η κίνηση αυτή έχει τον εμπνευστή της, ο οποίος δεν είναι βέβαια ο …Σόρος, αλλά έχει κι αυτός κάποιο συγκενικό ιδεολογικό υπόβαθρο και κάπου στοχεύει, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αγανακτήσουν. Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του βιβλίου του 93χρονου, πρώην διπλωμάτη, Στεφάν Εσέλ: «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!») και γι’αυτό οι Ισπανοί έδωσαν το όνομα «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι) στη γνωστή κίνηση που μεταλαμπαδεύτηκε τώρα και την Ελλάδα.”

”Ο στόχος είναι να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.”

”ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Χωρίς να το ξέρουν, οι «καναπεδάτοι» Έλληνες βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης!”

Tραγικά παραπλανητικό το άρθρο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να μην διεκδικήσει τα αυτονόητα!

ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ!

Άπαξ και η εξουσία θα πηγάζει απο τον λαό, καμία Νέα Τάξη, Soros, Rothschild και ΣΙΑ δεν θα τολμήσουν να απλώσουν χέρι γιατί θα τους το κόψουμε.

Αυτή την στιγμή η Ελλάδα ξεπουλιέται σε αυτούς και ο κόσμος στο Σϋνταγμα διαδηλώνει εναντίον τους. Εναντίον του ξεπουλήματος. Εναντίον του συστήματος!

Ίσως αν ο αρθρογράφος πήγαινε μια βόλτα σε κάποιες απο τις δεκάδες πλατείες που κατακλύζει σε καθημερινή πλέον βάση ο κόσμος να το καταλάβαινε.

Ίσως όμως και να πήγε και να μην του άρεσε αυτό που είδε…

Είπαμε…οι Αγανακτισμένοι είναι απελευθερωμένοι από κόμματα, οργανώσεις, δημοσιογράφους και πολιτικούς…

Λόγιος Ἑρμῆς

http://logioshermes.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *