Ο Μπερλουσκόνι διαψεύδει ότι ο Καντάφι τον θέλει νεκρό!

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαψεύδει το άρθρο της “Κορριέρε Ντέλλα Σέρα” και άλλων εφημερίδων, που αναφέρονται σε δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες “ο Μουμάρ Καντάφι θέλει να τον…
δει νεκρό”.

Η ιταλική προεδρία με ανακοίνωση της αναφέρει ότι “πολλές εφημερίδες δημοσιεύουν και σήμερα μια ανθολογία δηλώσεων και φράσεων που αποδίδονται στον πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Είναι όλα αποτέλεσμα της πιο ανθηρής φαντασίας. Ο πρωθυπουργός Μπερλουσκόνι δεν προχώρησε ποτέ, σε καμία από τις φερόμενες ως αποκαλύψεις σχετικές με τον Μουαμάρ Καντάφι”.

Η “Κορριέρε Ντέλλα Σέρα”, όμως, επιμένει στο δημοσίευμά της και σε απαντητική επιστολή της, τονίζει: “Η Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, κατανοεί τους ρεαλιστικούς λόγους που συνδέονται με τη διάψευση της προεδρίας της κυβέρνησης. Επιβεβαιώνουμε, όμως, ότι όσα περιέχονται στο άρθρο του Φραντσέσκο Βερντεράμι, σχετικά με τους φόβους που συνδέονται με τον Καντάφι, ελέχθησαν στο δημοσιογράφο μας, από επιφανείς εκπροσώπους της κυβέρνησης και του κεντροδεξιού “Λαού της Ελευθερίας” που συνάντησαν τον πρωθυπουργό. Αναφερθήκαμε στις συνομιλίες αυτές, με απόλυτη πιστότητα”.

http://www.newscode.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *