Βρετανία: Τσιγγάνος από την Ρουμανία ευχαριστεί τους Άγγλους φορολογούμενους που με τα λεφτά τους χτίζει σπίτι στην Ρουμανία!

Ένας τσιγγάνος (ρομά) από την Ρουμανία που ήρθε στη Βρετανία κατά τις πρώτες ημέρες της χαλάρωσης των κανόνων της βίζας φέτος, ευχαρίστησε τους Άγγλους φορολογούμενους
που άθελά τους πληρώνουν για το νέο σπίτι του πίσω στη Ρουμανία, για το οποίο έχει στείλει £ 60.000 από επιδόματα που καταβάλλονται σ’ αυτόν και την οικογένειά του .

Τρισευτυχισμένος από το εξαιρετικά γενναιόδωρο κράτος πρόνοιας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο 36χρονος Ίων Λαζάρ, δήλωσε: «Είναι σαν δωρεάν χρήματα! Σε ευχαριστώ Αγγλία». Επειδή ο Λαζάρ έχει τρία παιδιά και εργάζεται με μερική απασχόληση ως «συλλέκτης» σε παλιοσίδερα, δεν πληρώνει κανέναν φόρο, αλλά παίρνει £ 1.700 το μήνα, τα οποία στέλνει πίσω στην πατρίδα του.

Τα χρήματα χρησιμοποιούνται για την ανακαίνιση του σπιτιού του στη Ρουμανία, το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μια μεγάλη τηλεόραση πλάσμα. Η εφημερίδα Express ανέφερε τα σχόλια του Λάζαρ, ο οποίος θα παρουσιαστεί σε εκπομπή του Channel Five. Είπε: «Ξέρω ότι τα επιδόματα είναι πολύ εύκολα στην Αγγλία».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στην Αγγλία παίρνω αυτά τα χρήματα. Τι να πει κανείς – ευχαριστώ Αγγλία, που με βοήθησες. Έχω τα πάντα τώρα».

Μια άλλη οικογένεια εμφανίζεται στην εκπομπή που χρησιμοποιεί τα χρήματα για να τα στέλνει στην Πολωνία για να ανοίξει ένα εστιατόριο στη Βαρσοβία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *