Κοτέτσι στη Θήβα έκρυβε ναρκωτικά

Στο κοτέτσι μαζί με τις κότες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν…

(14) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν (215,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, την περασμένη Πέμπτη το πρωί σε περιοχή της Θήβας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 33 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης από τους δύο κατηγορούμενους σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Θήβας, οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση την οικία τους και χθες το πρωί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό της οικίας τους, αλλά και κρυμμένες σε ορνιθώνα (κοτέτσι) που διατηρούσαν στην αυλή του σπιτιού τους, δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιες ανισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (215,8) γραμμαρίων.

Επίσης στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν δυο (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία ομοίως κατασχέθηκαν, ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Συλλήψεις στο Δήλεσι και στη Θήβα Βοιωτίας αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (10-01-2014) το απόγευμα και το βράδυ στο Δήλεσι και στη Θήβα Βοιωτίας αντίστοιχα, μία 45χρονη γυναίκα και ένας 32χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη το απόγευμα στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, η 45χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία (1) χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (17,7) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη  το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ο 32χρονος διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (1,7) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *