Καπερνάρος προς Μαρκόπουλο: «Θα σε γαμ… όπου σε βρίσκω…» – Σύννεφο το «γαλλικό»… έξω από την αίθουσα της Βουλής

Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ

Οι παλιές αγάπες λένε… δεν πεθαίνουν ποτέ… και όμως… κάποιες που δεν στηρίζονται σε αγνά συναισθήματα ξεθωριάζουν στο πέρασμα του χρόνου ή μάλλον με το πέρασμα… σε άλλο πολιτικό στρατόπεδο…
Το έλα να δεις έγινε μεταξύ των κάποτε επιστήθιων…

και καλών συνεργατών Κώστα Μαρκόπουλο και Βασίλη Καπερνάρο.

Τα «γαλλικά» πήγαν και ήλθαν στο περιστύλιο του κοινοβουλίου καθώς ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος είπε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Μαρκόπουλο «Θα σε γαμ…. όπου σε βρίσκω…».

Γερό επεισόδιο με θεατές… που μας μετέφεραν και την είδηση…

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να συγχωρέσουν τον προδότη Μαρκόπουλο, ο οποίος βλέποντας το γενικότερο πολιτικό κλίμα… την έκανε κατά Συγγρού μεριά. Μάλιστα δεν ήταν δυνατόν να μείνει μακριά και από τον «αγαπημένο» του Σίμο Κεδίκογλου. Αυτός Υπουργός και ο Μαρκόπουλος εκτός… (κόμματος)…  αν ήταν δυνατόν…. Θα είχαμε βεντέτα στην Εύβοια.

Το χρονικό του καυγά
Οι αφίσες που έχουν τοποθετήσει στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Εύβοια, με κεντρικό θέμα τον κ. Μαρκόπουλο, αποκαλώντας τον «προδότη», ήταν η αφορμή για να αρχίσουν τα όργανα… έξω από την αίθουσα της Βουλής.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος ενοχλημένος πολύ από τις αφίσες, έχει καταθέσει μηνύσεις κατά στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Εύβοια, γεγονός που έχει αναστατώσει το αρχηγείο του κόμματος.

Μόλις λοιπόν ο κ. Καπερνάρος πέτυχε τον Μαρκόπουλο, φούντωσε, ξαναφούντωσε και το «γαλλικό» το πήγε σύννεφο…

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν απάντησε καθώς οι εκφράσεις αυτές δεν συνάδουν με το πνεύμα και την ατμόσφαιρα του κοινοβουλίου (όπως χαρακτηριστικά τόνισε), προτρέποντας τον βουλευτή των Ανεξ. Ελλήνων όλα αυτά να τα πει δημόσια στην Ολομέλεια…

Μα τι επίπεδο ο κ. Μαρκόπουλος, τι πολιτισμό… Υπεράνω!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *