Ο “καλός καγαθός” κύριος Λαζόπουλος

Ο εθνικός μας σαλτιμπάγκος και ατάλαντος ηθοποιός, δείτε την παρουσία του στην ταινία El Greco και θα καταλάβετε, κύριος Λαζόπουλος (Αλ Τσαντίρι 15/2/2011) σχολιάζοντας τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη έκανε το συνειρμικό σχόλιο: η Ελλάδα γέννησε τον Αριστοφάνη δεν γέννησε τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, επιφυλάσσοντας για τον εαυτό του τον ρόλο του Αριστοφάνη. Ο αυτόκλητος υπερασπιστής της “δημοκρατίας” με τις συναισθηματικές κορόνες του, με σπασμούς υψηλής υστερίας και…..
στοχεύοντας σατιρικά σε……..

συγκεκριμένα πρόσωπα της πολιτικής και του θεάματος, εκεί που βολεύει, έχει ξεπέσει χωρίς συνέπεια και φραγμούς στο κατώτερο σημείο λαϊκισμού, και υποκρισίας. Ενοχλείται από τον Αδωνι ή τον Πρέκα ή οποιονδήποτε χαρακτηρίσει σαν “ακροδεξιό” δεν δίστασε όμως να χρησιμοποιήσει σε μία εκπομπή του την λίστα των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων ποιητών που βρέθηκαν εξορία και πέθαναν μακριά από την πατρίδα τους χρησιμοποιώντας την λίστα από το βιβλίο του ακροδεξιού Κώστα Πλεύρη “Ο διωγμός των Αρίστων” (Informer 12/11/2010).

Έχει απόλυτο δίκιο. Η Ελλάδα δεν γέννησε ούτε Χίτλερ ούτε Μουσολίνι. Έχει γεννήσει όμως: μηδίζοντες και ολετήρες, νενέκους και βερέμηδες, δωσίλογους και εκσυγχρονιστές, αχρείους και προοδευτικούς, εφιάλτες και δραγώνες….

Συχνά πυκνά αναφέρεται με ναρκισσιστική αμετροέπεια στον Αριστοφάνη. Ο λαοφιλής αλλά και λαϊκιστής Λάκης φωνάζει, βωμολοχεί, κοπρολαλεί, κλάνει, ωρύεται, χοροπηδάει, χτυπιέται, γενικά καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μας πείσει ότι είναι ο σύγχρονος Αριστοφάνης. Μετά από ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ είχε την απορία σε κάποιο παλιό “Αλ Τσαντίρι “«Τα μέλη του ΕΣΡ δεν έχουν παρακολουθήσει στην Επίδαυρο κωμωδία του Αριστοφάνη; Αυτό που θα κάνω στο εξής»- έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος- «είναι να βγάζω στο “Τσαντίρι” διαλόγους του Αριστοφάνη».

Το παραμύθι πρέπει να τελειώσει. Οχι Λάκη μου δεν είσαι Αριστοφάνης. Δεν μπορεί να είσαι. Ο Αριστοφάνης δεν ανήκε στην ελίτ που στηλίτευε. Είσαι ένα φαρισαίος υποκριτής το ίδιο υποκριτής με τους καλοζωισμένους πολιτικατζήδες που το βράδυ από τα μπαλκόνια κηρύσσουν την Παιδεία του λαού αλλά κάθε πρωί αποχαιρετάν τα παιδάκια τους που μπαίνουν στο σχολικό λεωφορείο που θα τα πάει τσιφ στο ιδιωτικό και από εκεί στα Πανεπιστήμια της Εσπερίας. Είσαι το ίδιο φαρισαίος υποκριτής με τους πολιτικατζήδες που από τα μπαλκόνια κηρύσσουν στο λαό τον σοσιαλισμό αλλά στην πράξη ζούνε ζωή χαρισάμενη, αδιαφορώντας για την εξαθλίωση που προκάλεσαν και είναι παντού τριγύρω τους.

Ας πιστεύεις ότι θέλεις. Από τον καθένα ανάλογα με τον ναρκισσισμό, την οίηση, την αλαζονεία τον κομπασμό, την περιαυτολογία του, στον καθένα ανάλογα με την βλακεία του.

Δεν είσαι Αριστοφάνης. Δεν μπορεί να είσαι Αριστοφάνης. Γιατί το κοινό σου δεν είναι το κοινό του Αριστοφάνη.

Το κοινό του Αριστοφάνη ήταν ομότιμοι πολίτες μίας Δημοκρατίας. Δημοκρατίας “γιατί δε διοικούν οι λίγοι, αλλά οι περισσότεροι κι είναι όλοι οι πολίτες μπροστά στους νόμους ίσοι για τις ιδιωτικές τους διαφορές. για την προσωπική όμως ανάδειξη και τις τιμές, καταπώς ξεχωρίζει καθένας σε κάτι προτιμιέται στα δημόσια αξιώματα, πιο πολύ γιατί είναι ικανός παρά γιατί τον ανάδειξε ο κλήρος. ούτε πάλι κάποιος, επειδή είναι φτωχός, κι ενώ μπορεί να κάμει κάτι καλό στην πολιτεία, εμποδίζεται απ’αυτήν την ασήμαντη κοινωνική του θέση.” (Επιτάφιος, Περικλέους, 37)

“Ήταν Αθηναίοι πολίτες που φιλοσοφώντας μετ ευτελείας και φιλοκαλούντες ανευ μαλακίας είχαν βαθιά ριζωμένο μέσα τους: “Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και έν μείζονι μοίρα, παρά Θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νούν έχουσι ( Σωκράτης δια χειρός Πλάτωνος, Κρίτων 51 Α-Β).

Ήταν Αθηναίοι πολίτες που ορκίζονταν: “Ου κατασχυνώ όπλα τα ιερά, ουδ εγκαταλείψω τον παραστάτην, ότω αν στοιχήσω. Αμυνώ δε υπερ ιερών και οσίων, και μόνος και μετά πολλών. Την πατριδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι” και που στην πεδιάδα του Μαραθώνα των “χρησοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμη”

Δεν είναι δυνατό να βάλουμε στην ίδια παλάντζα το κοινό του Αριστοφάνη με τα σημερινά μικροαστικά μορμολύκεια που χειροκροτούν την κοπρολαλία, βρωμολαλία ή τις κλανιές του Λάκη. Οι πολίτες της Αθήνας, θεατές του Αριστοφάνη, είχαν παρακολουθήσει τις τραγωδίες του Αισχύλου, του Σοφοκλή, του Ευριπίδη και μετά την συναισθηματική φόρτιση και πύκνωση είχαν ανάγκη από γέλιο. Κυρίαρχο στοιχείο του λόγου του Λάκη είναι οι βωμολοχίες, γιατί αυτές παράγουν γέλιο. Είναι ανίκανος και ατάλαντος να παράγει γέλιο, το γέλιο που παρήγαγαν οι μεγάλοι Έλληνες κωμικοί ηθοποιοί που έκαναν και κάνουν τον κόσμο να ξεραίνεται στα γέλια με τις έξυπνες ατάκες, τα ωραία σεμνά αλλά και σαφή υπονοούμενα. Ας ρίξει μια ματιά στις ταινίες τους. Δεν είναι πολύ αργά. ίσως τον βοηθήσουν να καταλάβει το κενό του και να εγκαταλείψει το επάγγελμα γιατί δεν προσφέρει τίποτα. Σε μία κοινωνία που έχει κατέβει το τελευταίο σκαλί του κακού τη σκάλα, ο Λάκης χτίζει και άλλα για να την κατεβάσει ακόμα πιό κάτω.

Με άλλοθι τον Αριστοφάνη, λες και οι βωμολοχίες του Αριστοφάνη ήταν το κυρίαρχο και σημαντικό και για σήμερα στοιχείο της αρχαίας κωμωδίας, καταφεύγει σε γαργαλιστικές περιγραφές, γαργαλιστικά ανέκδοτα για να γελάσουν τα συναισθηματικά υποσιτισμένα αντικείμενα που γεμίζουν το θέατρο ή στριμώχνονται μπροστά στις οθόνες . Γαργαλά το υπογάστριο, όπου κατά μία ειδεχθή και απορριπτέα θεωρία εδρεύει η ψυχή του ανθρώπου. Προσέξτε το μέχρι υστερίας γέλιο που προκαλεί, κυρίως στα θηλυκά, όταν μιλάει για πηδήματα και κερατώματα. Ξυπνάει μέσα τους το μαζικό κτήνος και λίγο πήδημα είναι απαραίτητο επιδόρπιο της μαζοχιστικής πανδαισίας.

Ο Αριστοφάνης ήταν αθυρόστομος αλλά για την εποχή του. Σήμερα, Λάκη μου, δεν είναι ο Αριστοφάνης αθυρόστομος αλλά οι μεταφραστές του. Μεταφράζουν ένα κείμενο αυτολεξεί παριστάνοντας ότι δεν έχει μεσολαβήσει τίποτα από τότε που γράφτηκαν οι κωμωδίες μέχρι σήμερα. Το νόημα των λέξεων αλλάζει μεταβάλλεται με την πάροδο του χρόνου. Στην Λυσιστρατη (60) το “επι των κελήτων διαβεβήκασ΄όρθριαι.” ο Κώστας Βάρναλης το μεταφράζει “στα καίκια τους καβάλα”, ο Πολύβιος Δημητρακόπουλος “στα τρεχαντήρια μπήκανε”, ο Φώτος Γιοφύλλης “καβαλώντας τα μουνιά”. Ο Φώτος Γιοφύλλης μετέφρασε το “κέλης” μουνί γιατί λέει ο σχολιαστής “και γάρ το γυναικείον αιδοίον κέλης παρά τοις κωμικοίς λέγεται”. Σωστός αλλά μετά από κανά δύο χιλάδες χρόνια πως είναι δυνατό να ξέρουμε αν η λέξης “κέλης” ήταν μουνί αλλά μία παρομοίωση όπως θα λέγαμε σήμερα το “πράγμα”, το “γατάκι” το “νινί”, κ.λ.π.. Αυτό μόνον ο μεταφραστής το ξέρει.

Η έννοια των λέξεων μεταβάλλεται. Δεν νομίζω ότι του Λάκη θα του άρεσε να τον προσφωνούσαμε σήμερα σαν “καλόν καγαθόν”. Την εποχή του Αριστοφάνη που τόσο επαίρεται να μνημονεύει “καλός καγαθός” ήταν ο πολίτης ο μορφωμένος, ο ανεπτυγμένος πνευματικά, ηθικά, αισθητικά ο γενναίος και ανδρείος. Αν τολμούσαμε να αποκαλέσουμε κάποιον από τους αποχαυνωμένους θεατές τους “καλόν καγαθον” θα είχε γίνει το σώσε. Θα ακούγαμε ένα βροντερό “άντε πήγαινε ρε, που θα πεις εμένα καλό και αγαθιάρη” Θα προτιμούσε το μαλάκα από το “καλόν και αγαθιάρη”. Ποια γκόμενα θα πήγαινε με κάποιον που είναι καλός και αγαθός, όταν ο αλήτης ή ο μαλάκας έχει τόση πέρασει. Κατάλαβες Λάκη μου; Αν κατάλαβες έχει καλώς. Aν πάλι δεν κατάλάβες “keep up the good work” να φχαριστηθεί και η Διαμαντοπούλου που μας θέλει αγγλομαθείς, με άλλα λόγια συνέχισε να διαβουκολίζεις τους Έλληνες και να νομίζεις ότι είσαι ο νέος Αριστοφάνης το ντελίριο είναι ανθρώπινη ατέλεια του νου.

tabouri

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

25 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΟΥΣΛΟΥΛΜΑΝΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,

  ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

  ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΟΥΤΕ ΑΔΩΝΙΣ ΟΥΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ,ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
  ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  Reply
 3. zickos

  ρε σχολιαστές είστε για κλάματα
  η πλεοψηφία τουλάχιστον
  ο αρθρογράφος κράζει τον λαζόπουλο και τον συγκρίνει με τον αριστοφάνη
  ρε μαλακα αρθρογράφε για να συγκρίνεις τον λαζόπουλο με τον αριστοφάνη θα πρέπει να συγκρίνεις και αυτούς που σατιρίζει ο λαζόπουλος με αυτούς που σατίριζε ο αριστοφάνης και ως εκ'τουότι δεν νομίζω ότι έχει καμια σχέση ο αντώνης με τον σωκράτη και ας μην πούμε για τον άλλους
  κατάλαβες αγράμματε τι σούλες?
  τώρα για τον λαζόπουλο επειδή τυχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά είναι ένας καταπληκτικός τύπος που πολύ δύσκολα κάνει φιλιες και επειδή στο νησί έχει κτίσει πολλά σπίτια ξέρω ότι πληρώνει πάντα και στην ώρα του με το παραπάνω
  αν εσένα "μαλακαρε" δεν σου κάνει μην τον βλέπεις και βάλε να δεις την τατιάνα και το συναφή της γιατί τέτοια κατίνα πρέπει να είσαι μαζί με τους περισσοτερους σχολιαστές!!!!!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Ποιο είναι το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει και ξαναβάλατε το ίδιο θέμα?

  Αν ο Λαζόπουλος έχει πάρει την δουλειά του μπουμπούκου είναι γιατί ο τελευταίος είναι αυτός που δηλώνει περίτρανα και σε όλους τους τόνους ότι αν δεν είχε βάλει την υπογραφή του στο μνημόνιο οι συνταξιούχοι δεν θα παίρναν την πενιχρή συνταξούλα τους.

  Θα έρθει αυτή η ώρα που δεν θα έχουμε ανάγκη το Λαζόπουλο να μας κοιμίζει και οι Δωσίλογοι θα εκτίουν την ποινή τους όχι στην φυλακή αλλά στην αποκομιδή σκουπιδιών στους Χυτά των εντολοδόχων τους.

  Όλοι στο Σύνταγμα 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΔΙΩΝ

  Reply
 5. maximos

  Αν οι διάφοροι σχολιαστές το μόνο που κατάλαβαν είναι ότι, το άρθρο υπερασπίζεται τον Γεωργιάδη τότε ο ΓΑΠ πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που κυβερνάει τέτοιο λαό και ο Παγκαλος έχει απόλυτο δίκιο.
  Είμαστε κοπρίτες και μαζύ τα φάγαμε…

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Aριστεριστης με δεξια τσεπη γινομαι κι εγω παιδια αυριο!!!Ειναι παιδαριωδης καθε συγκριση του Αριστοφανη με ΟΠΟΙΟΝ και να κανει σατυρα σημερα για ονομα ρε παιδια…Μη σχολιαζετε καν γιατι δινετε βαση σ'ευτη τη συγκριση.Οσο για τον Αδωνι και το κομμα του επειδη αναμεσα στους πολλους εξαπατημενους Ελληνες ανηκω κι εγω σ'αυτους που τον ψηφισαν, εχω να πω σε ολους οσους το αναγνωριζετε οτι αυτο αρκει!!Και αρκει γιατι αυτο απ'αυτο πασχει ο μεσος Ελληνας ψηφοφορος.Απο προσωπολατρειες!;Και αυτο αποδεικνυεται απο την 37ετια που περασε και οτι ακομα και σημερα ,με ΟΤΙ εχου κανει παιρνουν συνολο τα 2 κομματα πανω απο 40%.Ποσοστο απαραδεκτο για τα εγκληματα τους.

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Λάκης ο Συριζοαριστερούλης, με αμοιβή για κάθε Αλ-Τσαντίρι όσα παίρνουν 100 Έλληνες μαζί των 700Ε,αυτοί που κάθε Τρίτη κάνουν ουρά για να τον δουν από κοντά αντί να τον κράζουν.
  Σίγουρα δεν είναι Αριστοφάνης ούτε και θα γίνει ποτέ,μη ξεχνάτε πως ξεκίνησε την καριέρα του,μιμούμενος έναν επιτυχημένο ρόλο του βλάχου που τον είχαν παίξει Χατζηχρήστος και Χάρυ Κλύν, αλλά ως γνωστόν όπως είχε πει και ο Χατζηδάκης "Στην Ελλάδα για να γίνεις διάσημος πρέπει να είσαι η ομοφυλόφιλος η αριστερός".

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Από ένα κείμενο 1000 λέξεων οι διάφοροι απομόνωσαν το όνομα Γεωργιάδης και έβγαλαν σύμπέρασμα ότι τον υπερσπίζεται. Δεν κατάλαβαν τίποτα. Διαβάστε το πολλές φορές γιατι το μυαλό έχει γίνει κουρκούτι απο το πολύ Αλ Τσαντίρι. Ο Λάκης δεν ξεπούλισε προσωπικά ό ίδιος την χώρα αλλά στήριξε το σύστημα που την ξεπουλάει. Θυμηθήτε τον Δεκέμβρη του 2008 και συγκρίνετε τον με το σήμερα. Πάνε εκείνα τα εξεγερθείτε ΄τωρα εγινε χαμηλός Χατζηαβάτης. Πέταέι που και που κανα κλαψούρισμα, αλλα ποιό πολύ τον απασχολεί η Ντενίση, ο Αδωνις, ο Πρέκας. Όπως ο Αριστοφάνης ήταν ο κωμικός που άρμοζε στου ελεύθερους πολίτες της Αθήνας του τότε. Ο Λάκης είναι ο σαλτιμπάκος που μας αξίζει.

  Reply
 9. Ανώνυμος

  να μην αρέσει ο Λαζόπουλος είναι αποδεκτό ,να υπερασπίζετε όμως κάποιος τον Άδωνι είναι πλέον θέμα IQ και μειωμένης αντίληψης

  Reply
 10. Ανώνυμος

  Ο Λαζόπουλος είναι το πρόβλημα ποιος ξεπουλησε και ξεπουλάει τη χωρα ο Λαζόπουλος? Οταν έρ8ει η ωρα θα το λυσουμε και αυτό το προβλημα,τώρα προέχει η ελευθερία της χώρας απο τα λαμόγια που για δεκαετίες λυμαινονται τον τόπο.

  Reply
 11. Ανώνυμος

  Ο Λαζόπουλος και το φασιστοαριστερό σινάφι του δεν αντιπροσωπεύουν παραπάνω από το 10% του λαού μας. Θα πρέπει λοιπόν να περιοριστούν σε αυτό και να αφήσουν το υπόλοιπο 90 % εθνικά υπερήφανο λαό να προχωρήσει μπροστά και να στήσει το κράτος όπως θέλει αυτό το υγιές κομμάτι , απαγκιστρωμένο από τις θολοκουτουριές της αριστεράς….

  Reply
 12. Ανώνυμος

  Τέρμα τα αστεία! Ο καθένας να πάρει σαφή θέση. Τι εκφράζει καλύτερα τον μέσο Έλληνα, η Συριζοαδερφάρα, κακίστρω και εμπαθής Λαζόπουλος ή Ο Γεωργιάδης που εφαρμόζει την κοινή λογική και σε καμία περίπτωση δεν μας οδήγησε αυτός στην χρεωκοπία. Κυβέρνησε ποτέ και δεν το ξέρω?

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΙΝΔΙΑΝΟΣ

  ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ..

  ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ..

  ΜΕΤΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑΞΕ ΦΥΣΙΞΕ ΑΛΟΣ ΑΝΕΜΟΣ..

  ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ..

  ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ [Ι]4-[Ι]5..

  ΤΩΡΑ ΜΗΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ..

  ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΠΕΔΕΥΣΗ..

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΔΕΣ..

  Reply
 14. ΛΕΩΝ.Α

  ΕΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΥΠΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΓΡΟΦΥΛΛΑΚΑΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΨΙΦΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?

  Reply
 15. Ανώνυμος

  Μην πειράζετε το Λάκη, άλλοι φταίνε.
  Δεν τα λέει κανείς όπως αυτός. Αρθρογράφε μην πιάνεσε από μια λέξη. Να σου θυμίσω επίσης οτι σε σφυγμομέτρηση που έγινε από την ελευθεροτυπία τον περασμένο αιώνα στο "ποιος θα θέλατε να είναι πρωθ/γός στην Ελλάδα είχε βγεί 1ος παμψηφεί.

  Reply
 16. Ανώνυμος

  ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΕΣ.ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΑ

  Reply
 17. Ανώνυμος

  Ό Γεωργιαδης είναι υπερασπιστής τού μνημονίου, οπότε είναι σίγουρα αθέλληνας!!! Χάριν τού Γεωργιάδη και τού Καρατζαφέρ Η Ελλάς Πωλείται!!! Ο πατριδοκάπηλος Τουρκαλβανικού γένους!! Ο "Μαυρος Γαϊδαρος" και τα τσιράκια του, μας έπεισαν και τούς ψηφίσαμε!! Με την πρώτη ευκαιρία όμως μας πούλησαν σαν τις πουτάνες πού παρατάνε τον πελάτη στην μέση της πράξης, γιατί κάποιος από απέναντι τούς κούνησε τό χέρι με ένα μάτσο χρήματα!!!! Γνωρίζαμε ότι οι υπόλοιποι στην Βουλή ήταν πουλημένοι και γι'αυτό πήγαμε και ψηφίσαμε τα λαμόγια τού ΛΑ.Ο.Σ!!! Αλλά δυστυχώς απεδείχθη ότι και αυτοί είναι ΣΚΑΤΑ!!
  ΓΕΡΟΣ

  Reply
 18. Ανώνυμος

  Η Ελλάδα γέννησε τον Λεωνίδα και τον Εφιάλτη . Τον Ζέρβα και τον Ζαχαριάδη . Τον Αριστοφάνη και τον Λαζόπουλο ….
  Τα συμπεράσματα δικά σας …
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *