Α. Γεωργιάδης: «Δεν θα καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ»

Αισιόδοξος πως η χώρα θα ξεπεράσει όλα της τα προβλήματα και πως ο τομέας της υγείας θα καταφέρει να σταθεί γρήγορα στα πόδια του, εμφανίστηκε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης…

«Ασφαλώς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πολλά κενά και δομικά προβλήματα αλλά παραμένει απόλυτα αξιόπιστο και μάλιστα,πρόσφατα, βαθμολογήθηκε από Αμερικάνους και σας πληροφορώ ότι είναι σε καλύτερη θέση από ότι το Αμερικανικό».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως ο ΕΟΠΥΥ δεν πρόκειται να καταρρεύσει και πως η τομέας της υγείας θα περάσει όλους τους ελέγχους της τρόικας.

«Kενα υπάρχουν στα νοσοκομεία, αλλά έχω προχωρήσει σε προκηρύξεις για πρόσληψη επικουρικών και θα λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν».

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας έχει αρχίσει να φαίνεται φώς στην άκρη του τούνελ και η συνολική κατάσταση στη χώρα βελτιώνεται προς το καλύτερο.

«Αρχίζει το καράβι να στρίβει και η ελπίδα να φέγγει. Ο ελληνικός λαός έχει επιδείξει μεγάλη ωριμότητα και αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση κάνει αυτό που μπορεί για να πάει ο τόπος μπροστά».

defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *