Δείτε το! Η Αλήθεια γυμνή στα ‘Μυστικά Περάσματα’

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940-2012! H ελληνική πνευματική αντίσταση εξακολουθεί να αγωνίζεται σθεναρά.

Εξακολουθούν όμως, παρά τον πατριωτισμό τους, και πολλές φίλες και πολλοί φίλοι να αμφισβητούν την επίσης πατριωτική πρόταση του Αρτεμίου Σώρρα και του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘End National Debt’ (END), προς την πατρίδα μας την Ελλάδα. Δειγματοληπτικά, εδώ παραθέτω και απαντώ σε μερικούς μόνον από τους λόγους των
αμφισβητήσεών τους.

Τυπικές ερωτήσεις και συμπεράσματα

1ον. Το ποσόν το έχει σε ομόλογα;
2ον. Αν ναι ποιός οφείλει να πληρώσει τα ομόλογα, η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος ή ποιός;
3ον. Υπεύθυνος εξοφλήσεως του ποσού των 600 δισ ποιός είναι;
4ον. Έχει αυτά τα χρήματα να τα πληρώσει;
5ον. Αν είναι απάτη ποιός και πώς οφελείται από την απάτη;
6ον. Αν δεν είναι απάτη, ποιός έχει τα 600 δισ. και πού τα έχει;
Κανείς δεν πιστεύει εδώ στην Ελλάδα ότι τα λεφτά υπάρχουν αλλά και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι, αν είναι απάτη, τι είδους απάτη είναι. Ποιός μπορεί να τα διαλευκάνει αυτά;

Τυπικές απαντήσεις με δικά μου συμπεράσματα

1ον. Ναι έχουν κατατεθεί τα φυσικά ομόλογα των ΗΠΑ, τα οποία όμως έχουν ήδη μεταφραστει σε CDRs (Custodial Deposit Receipts) γιά την Ελλάδα θεσμικά ως μία χώρα που όντως είναι. Τα αντίγραφα αυτών των CDRs τα έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, κατά την διάρκεια της διαδικασίας της υπογραφής τους: (α) από τον καταθέτη (depositor) των αμερικανικών ομολόγων, κ. Αρτέμιο Σώρρα, όπως και (β) από τον επικεφαλής θεματοφύλακα (chief custodian) του υπό κηδεμονία λογαριασμού.

2ον και 3ον. Σε μία καθαρά διακρατική διαδικασία ρευστοποιήσεως των CDRs, η ρευστοποίηση τούτη μπορεί να γίνει μόνον από χώρα σε χώρα: από τις ΗΠΑ προς στην κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. Η εν’ λόγω διαδικασία δεν είναι ευρέως γνωστή σε ανθρώπους της χρηματιστικής. Είναι ζήτημα εάν υπάρχουν δύο ή τρείς άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα, που πραγματικά γνωρίζουν τούτη την διαδικασία δημιουργίας χρήματος, που μπορεί να πραγματοποιηθεί νομικά και νόμιμα μόνον από χώρα προς χώρα.

4ον. Η έκδωση των CDRs σημαίνει πως τα χρήματα είναι έτοιμα να ‘κατεβούν’ από τον υπό κηδεμονία λογαριασμό ανά πάσαν στιγμή. Μόνον όμως η χώρα που λέγεται Ελλάδα και μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να το κάνει αυτό.

5ον. Εάν όντως υπήρχε κάποιος δόλος ή κάποια απάτη, τότε μάλλον δεν θα ήμουν ακόμα ελεύθερος γιά να γράψω τούτο το μήνυμα.

6ον. Ο καταθέτης (depositor) εξακολουθεί να είναι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, με ό,τι συνεπάγεται τούτο νομικά και νόμιμα. Το περιεχόμενο όμως του υπό κηδεμονία λογαριασμού ήδη ανοίκει, δηλαδή είναι κτήμα, του ελληνικού μας λαού, ο οποίος όμως, μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να ρευστοποιήσει τα CDRs. Αρκεί βέβαια πρώτα να συμφωνηθεί ο λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, όπως και η πλήρης διαφάνεια της πολιτικής της τάξης, από το 1974 και εντεύθεν. Επίσης βλέπε 1ον, 2ον και 3ον, και 4ον.

Δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού μας κόσμου αποτελείται από άτομα ξεκομμένα από την ελληνική μας κοινωνία. Τα άτομα τούτα εξακολουθούν να ζούν μέσα στην άκρατη ιδιωτεία τους και να παραμένουν κολλημένα στα ανθελληνικά κόμματα μιάς στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, που από το 1821 οδηγεί τον ελληνικό μας κόσμο στην καταστροφή και στον απόλυτο αφανισμό μας ως έθος και έθνος ελληνικόν.

Τυπικά, τα άτομα τούτα δεν μπορούν καν να δουν τίποτα πέραν από τις συστημικές παρωπίδες, που τους έχει φορέσει τόσο ασφυκτικά η στυγνά δυναστική κομματοκρατία. Ως εκ’ τούτου ζητούν συνεχώς από τον Αρτέμιο Σώρρα, όπως και από τα μέλη του END να κάνουμε ένα νέο κόμμα, δηλαδή να γίνουμε συνένοχοι ολκής στον αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου.

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα, όπως τουλάχιστον προσωπικά τα καταλαβαίνω, ως ένα μέλος και αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού END. Επειδή όμως δεν παύω να είμαι ένας κοινός, θνητός άνθρωπος, ίσως θα ήταν πολλή πιό αποδοτική η άμεση εμπειρία του να ακούσει, ο κάθε ενδιαφερόμενος, τον ίδιο τον δωρητή και καταθέτη, τον κ. Αρτέμιο Σώρρα, στην εκπομπή ‘Μυστικά Περάσματα’. [1]

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] Δείτε το! Μυστικά περάσματα β'(δ΄): Αρτέμης Σώρρας
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012
ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Β΄(δ΄) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/10/blog-post_2013.html
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2012/10/blog-post_9688.html
http://www.youtube.com/watch?v=lnPXo99xevA&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=lnPXo99xevA&feature=player_embedded#!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *