Καραγκούνης: Όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο

Στην ανάγκη να παρουσιαστούν όλοι στην Εθνική συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καραγκούνης στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας ΕΠΟ – ΟΠΑΠ:

Για τη συνεργασία ΕΠΟ-ΟΠΑΠ: «Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτή την περίοδο που δεν υπάρχουν και οι οικονομικοί πόροι από αλλού να έχουμε μεγάλες χορηγίες όπως αυτή του ΟΠΑΠ. Βοηθάμε τις ακαδημίες όπου θα έρθουν οι νέοι παίκτες που θα βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι που θα τους έχουμε. Ελπίζουμε να συνεχιστούν οι επιτυχίες και να είμαστε πάντα μαζί στον ίδιο δρόμο, ειδικά τώρα που με αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει στο μέλλον για να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Για το νέο του ρόλο: «Πιστεύω πως όλα κυλούν ομαλά. Τα παιδιά, το προπονητικό τιμ είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύσκολα αυτά παιχνίδια. Ειδικά αυτό του Σαββάτου είναι δύσκολο και το ξέρουμε όλοι. Από εκεί και πέρα όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Εύχομαι να ξεκινήσουμε θετικά αυτή τη δυάδα παιχνιδιών. Είμαστε όλοι έτοιμοι και ανυπομονούμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *