ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ

Τα κάστανα από τη φωτιά θα κληθεί να βγάλει ο απλός λαός, αν χρειαστεί, σύμφωνα με τον Υπουργό Επικρατείας κ.Φλαμπουράρη…
Ένα τραγικό αποτέλεσμα μίας πλήρως αποτυχημένης πολιτικής που στο όνομα της αναχαίτισης των μέτρων του email Χαρδούβελη άδειασε τα Ταμεία και έφερε τη χώρα ένα βήμα πριν από το αδιέξοδο της παγκόσμιας αφερεγγυότητας. Εκεί που είναι η Σομαλία, το Σουδάν και η Ζιμπάμπουε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ επιδιώκουν διακαώς να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία χώρα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, στο όνομα της δημοκρατίας που υπερασπίζεται τους φοροφυγάδες, τους λήσταρχους τους δημοσίου χρήματος και τους μεγαλοκαταθέτες εσωτερικού και εξωτερικού. Όλοι ανέγγιχτοι ακόμα και σήμερα και από αυτή την Κυβέρνηση που εξακολουθεί να μας διασύρει παγκοσμίως προσπαθώντας ότι έχει δίκιο που δεν θα πληρώνει τις υποχρεώσεις της στους δανειστές ή/και τον λαό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του κακού, των λαών της Ευρώπης, σκοπεύει να κλείσει τις τράπεζες και να προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή στη χώρα και την οικονομία με μόνους οπαδούς τους αφερέγγυους Έλληνες. Χιλιάδες χασικλήδες κατέλαβαν το Σύνταγμα χθες το βράδυ ενώ συσκέψεις στο Υπουργείο της Άμυνας λάμβαναν χώρα για την αντιμετώπιση της επικείμενης αποσταθεροποίησης του εχθρού. Απέλπιδες προσπάθειες υποταγής της λογικής στην ιδεολογία του χθες.

Ο κ.Φλαμπουράρης ως μεγαλύτερος οφείλει να γνωρίζει ότι βρίσκεται στη θέση του για να υπερασπίζεται τον ελληνικό λαό στο σύνολό του και όχι για να τον προτάσσει στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιουργεί με τους υπόλοιπους θαμώνες του Μαξίμου. Αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν να παραδώσουν την εξουσία στους ευρωπαϊστές, που εγγυώνται την παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και να αφήσουν τα δημοψηφίσματα της κερκίδας.

Για να ψηφίσουμε ευρώ χωρίς υποχρεώσεις δεν χρειάζεται να γίνει δημοψήφισμα κ.Φλαμπουράρη. Όλοι 100% λέμε ΝΑΙ στην καλή ζωή. Μήπως να μας πείτε όμως στο δημοψήφισμα σας και τις συνέπειες του ΝΑΙ και του ΟΧΙ για να δούμε γιατί κάνετε δημοψήφισμα και δεν κυβερνάτε;

Νοσοκομεία, φαρμακεία, τρόφιμα, Τύπος, ελευθερία σε τι θα μοιάζουν με το ΟΧΙ που διερωτάστε αν πρέπει να πείτε και δεν έχετε τη δύναμη να το κάνετε χωρίς ένα στημένο δημοψήφισμα σε μοιραίες κάλπες, πραγματικές και όχι ζωγραφισμένες.

Η πολιτική δεν γίνεται με ζωγραφιές, η πολιτική γίνεται με τόλμη και ανδρεία…

thedayafter.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *